Ολονύχτιες “μάχες” πάνω στον φράχτη του Έβρου αστυνομικών-λαθρομεταναστών – Τούρκοι στρατιώτες τους βοηθούσαν… ανοίγοντας διόδους!!!

Ολονύχτιες “μάχες” πάνω στον φράχτη του Έβρου αστυνομικών-λαθρομεταναστών – Τούρκοι στρατιώτες τους βοηθούσαν… ανοίγοντας διόδους!!!

“Μάχες” ακόμα και σώμα με σώμα, έδωσαν χθες βράδυ οι αστυνομικοί και οι στρατιώτες στα χερσαία σύνορα του Έβρου, στο βόρειο τμήμα του νομού από τις Καστανιές μέχρι τη Νέα Βύσσα, όπου υπάρχει ο φράχτης, προσπαθώντας να αποτρέψουν την είσοδο στην Ελλάδα προσφύγων και λαθρομεταναστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, υπήρξε και η παρουσία κατά μήκος του φράχτη και του Τάγματος Εθνοφυλακής της Νέας Βύσσας, προκειμένου να υπάρχει περισσότερος κόσμος που θα επιτηρεί την περιοχή και μόλις αντιλαμβάνεται ότι επιχειρείται να μπουν κάποιοι στο ελληνικό έδαφος, να ειδοποιούνται οι αστυνομικοί για να τους απωθήσουν. Όσοι βρίσκονταν από την τουρκική πλευρά, είχαν δημιουργήσει ομάδες 40 με 50 ατόμων και μόλις κάποιος κατάφερνε να ανοίξει κάποια δίοδο στο συρματόπλεγμα κόβοντας το, ειδοποιούσε τους υπόλοιπους και επιχειρούσαν με… ντου να περάσουν στην Ελλάδα.
evros-news.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.