Τεθωρακισμένα οχήματα του Στρατού αναπτύσσονται απέναντι από τους παράνομους μετανάστες

Τεθωρακισμένα οχήματα του Στρατού αναπτύσσονται απέναντι από τους παράνομους μετανάστες: Έτοιμος ο ΕΣ για όλα
Τεθωρακισμένα οχήματα του ελληνικού Στρατού αναπτύσσονται αυτή την στιγμή στα κύρια σημεία εισόδου των παράνομων μεταναστών στον Έβρο προκειμένου να είναι έτοιμα να συνδράμουν τις αστυνομικές δυνάμεις με μαζική ρίψη καπνογόνων ή εν ανάγκη έναρξη προειδοποιητικών πυρών.
Τεθωρακισμένα οχήματα ενισχύουν τις δυνάμεις της Αστυνομίας που βρίσκονται στις Καστανιές Έβρου,
Τα οχήματα μπορούν να εκτοξεύσουν δακρυγόνα και καπνογόνα όμως θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ρίψη τους γίνεται σε κοντινή απόσταση από τα οχήματα καθώς δημιουργούν ένα προπέτασμα καπνού το οποίο δεν επιτρέπει να στοχοποιηθεί το όχημα στο πεδίο της μάχης. Το προπέτασμα καπνού διαθλά και τις ακτίνες λέιζερ.
Υπενθυμίζεται ότι στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και έπειτα από ολονύχτιες προσπάθειες απέτρεψαν την είσοδο των αλλοδαπών παράνομων μεταναστών.
Όμως οι συγκεντρώσεις γίνονται ολοένα και μεγαλύτερες και είναι σαφές ότι οι αστυνομικές δυνάμεις από μόνες τους δεν είναι επαρκείς για έναν τέτοιο όγκο επιθέσεων-εισβολών
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.