Απίστευτο: Ιταλός προπονητής απολύθηκε από ουγγρική ομάδα λόγω κορωνοϊού

Το αμόκ σε όλο τον πλανήτη με τον κορονοϊό συνεχίζεται και άνθρωπος χάνουν ακόμα και τη δουλειά τους υπό τον φόβο του ιού. Όπως συνέβη με τον πρώην προπονητή του Λεβαδειακού, Τζουζέπε Σανίνο, που απολύθηκε από τη Χόνβεντ.

Απίστευτο: Ιταλός προπονητής απολύθηκε από ουγγρική ομάδα λόγω κορωνοϊού | to10.gr
Ούτε εξετάσεις, ούτε… παράταση, ούτε καραντίνα, ούτε τίποτα. Ένα τηλεφώνημα και απόλυση. Το αμόκ με τον κορονοϊό αγγίζει πλέον σε πολύ μεγάλο βαθμό το ποδόσφαιρο. Τόσο που στην ουγγρική Χόνβεντ αποφάσισαν να απολύσουν τον προπονητή τους λόγω… καταγωγής. Βλέπετε, ο Τζουζέπε Σανίνο είναι Ιταλός και οι Ούγγροι φοβήθηκαν πως μπορεί να έχει προσβληθεί από τον ιό και να τους… κολλήσει όλους, σε μια απόφαση που δεν έχει προηγούμενο.
Μαζί του έφυγε και ο βοηθός του, επίσης Ιταλός, Αλεσάντρο Ρετσέντι. Αν σας θυμίζει κάτι το όνομα του Σανίνο, είναι γιατί έχει υπάρξει προπονητής στον Λεβαδειακό από τον Οκτώβριο του 2018 έως και το καλοκαίρι του 2019, όταν και αποχώρησε.
to10.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.