Στον τελικό του Ντουμπάι ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιτσιπας φωτο

Στον τελικό του ATP500 του Ντουμπάι προκρίθηκε με άνεση ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που επιβλήθηκε με 2-0 σετ του Βρετανού Ντάνιελ Έβανς…

Κανένα περιθώριο δεν έδωσε ο Στέφανος στον Βρετανό Ντάνιελ Έβανς, νούμερο 37 στην παγκόσμια κατάταξη, τον οποίο «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες και περιμένει τον αντίπαλό του στον τελικό έναν εκ των Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο 1) ή, Γκαέλ Μονφίλς (Νο 9), με τον Σέρβο μέχρι στιγμής να μετράει 16 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια απέναντι στον Γάλλο.
Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι ο Τσιτσιπάς αντιμετώπισε για πρώτη φορά τον Έβανς, με τον οποίο δεν είχε ξαναπαίξει μέχρι στιγμής σε μεγάλο τουρνουά. Ο Βρετανός προερχόταν από μία μεγάλη πρόκριση κόντρα στον Ρώσο Ρουμπλέφ, αλλά απέναντι στον Στέφανο δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα, αφού έχασε το πρώτο σετ με 6-2, το δεύτερο με 6-3 και αποκλείστηκε κάνοντας μία καλή σχετικά πορεία στο τουρνουά, σε σχέση με το επίπεδό του.
Έτσι, ο Τσιτσιπάς θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο που έχασε πέρυσι στο Ντουμπάι, όπου αντιμετώπισε τον Ρότζερ Φέντερερ και ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-4, 6-4).

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.