Ανοίγει επιτέλους το «Καφέ της Χαράς»

Η πινακίδα του νέου Καφέ της Χαράς ανάβει, όπως ανάβουν και τα αίματα στο Κολοκοτρωνίτσι
Στο ένατο επεισόδιο του Καφέ της Χαράς, το οποίο και θα δούμε την Παρασκευή (28/02), όλο το χωριό περιμένει το opening party του καινούργιου Καφέ της Χαράς.


Η πινακίδα του νέου Καφέ της Χαράς ανάβει, όπως ανάβουν και τα αίματα στο Κολοκοτρωνίτσι
Ο Περίανδρος συνωμοτεί με τον υποτακτικό του αστυνόμο για να το σφραγίσει από το πρώτο κιόλας βράδυ. Αλλά το σχέδιο του Περίανδρου δεν ευδοκιμεί γιατί ο αστυνόμος βάζει στο μάτι την τραγουδίστρια του συγκροτήματος και μεθάει, στο επεισόδιο της Παρασκευής(28-02) του Καφέ της Χαράς.Χάρης Ρώμας και Έφη Ρασσιά σε σκηνή από το νέο επεισόδιο του Καφέ της Χαράς


Χάρης Ρώμας και Έφη Ρασσιά σε σκηνή από το νέο επεισόδιο του Καφέ της Χαράς
Ο Περίανδρος επιχειρεί επίσης να υποδαυλίσει την ζήλια του Φατσέα προς τον Όθωνα, τον νέο σύμβουλο της Σταυρούλας στο Δημαρχείο. Φυσικά, ο απίθανος Φατσέας «τσιμπάει», καθώς θεωρεί ότι «εξοφθαλμιά» το γυναικάκι του, στο επεισόδιο της Παρασκευής στο Καφέ της Χαράς.
Ο πάτερ Δημήτριος με την Σταυρούλα και τον Όθωνα στο νέο  επεισόδιο του Καφέ της Χαράς
Όταν ο Περίανδρος πηγαίνει να δει από κοντά τι συμβαίνει, όχι μόνο βλέπει τον αστυνόμο και τον Διονύση να παίζουν ξύλο, αλλά κινδυνεύει και ο ίδιος να ξυλοκοπηθεί από τη νεοαφιχθείσα δυναμική, όμορφη και μυστηριώδη, Στέλλα.
Η Στέλλα εμφανίζεται ουρανοκατέβατα την βραδιά των εγκαινίων του νέου Καφέ της Χαράς και γίνεται αμέσως κόκκινο πανί για τον Περίανδρο Πώποτα. Η έλευσή της αναστατώνει τη Βάλια, που την παρουσιάζει ως την μπαργούμαν που περίμεναν.

Η Στέλλα, τον ρόλο της οποίας αναλαμβάνει η Ζέτα Δούκα, έχει μια
ιστορία που καλό είναι να μην μαθευτεί σε ένα τόσο συντηρητικό χωριό όπως το Κολοκοτρωνίτσι, όπως θα δούμε στο επεισόδιο της Παρασκευής (28/02) του Καφέ της Χαράς.
Η Ζέτα Δούκα μπαίνει στη ζωή των χωριανών του Καφέ της Χαράς

Η Ζέτα Δούκα μπαίνει στη ζωή των χωριανών του Καφέ της Χαράς
Η Βάλια θα την συμβουλέψει να κρύψουν το παρελθόν της, με αποτέλεσμα να πουν ψέματα σε όλους, ακόμα και στον Μάνο για το παρελθόν της ξανθιάς μπαργούμαν. Ο μόνος που ξέρει την αλήθεια είναι ο Δημήτριος, ο νέος παπάς του χωριού στο Καφέ της Χαράς.

Η Στέλλα δεν φοβάται τίποτε, αλλά και δεν ελπίζει τίποτε. Είναι τρομερά καχύποπτη απέναντι στους άντρες και έχει σοβαρούς λόγους γι’ αυτό. Η μισανδρία της συγκρούεται με τον μισογυνισμό του Πώποτα και δημιουργεί μία εκρηκτική κατάσταση, στο επεισόδιο της Παρασκευής (28-02) στο Καφέ της Χαράς.Εκρηκτική η σχέση του Περίανδρου με τη μυστηριώδη Στέλλα στο νέο επεισόδιο του Καφέ της Χαράς


Εκρηκτική η σχέση του Περίανδρου με τη μυστηριώδη Στέλλα στο νέο επεισόδιο του Καφέ της Χαράς
Όπως είναι φυσικό, ο υπέρμαχος της τάξης και της ηθικής, ο πρώην Δήμαρχος με σύνθημα «Εμπρός – Πίσω», Περίανδρος Πώποτας θα προσπαθήσει να εξιχνιάσει το μυστήριο που την περιβάλλει και θα συγκρουστεί σε όλα τα επίπεδα μαζί της. Όπως έχουμε ξαναδεί όμως στο Καφέ της Χαράς, η γοητεία μιας δυναμικής γυναίκας στο Κολοκτρωνίτσι θα είναι θανάσιμη παγίδα για τον συντηρητικό Περίανδρο.
.iefimerida.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.