Καφέ της Χαράς: tweets για την ερωτική σκηνή του Μανωλάκη που μας έκανε να τρίβουμε τα μάτια μας

Πλέον, ξέρουμε. Κάθε Παρασκευή θα πάρουμε αγκαλιά ένα υπέροχο μπολ με pop-corn και θα συντονιστούμε μπροστά στις οθόνες μας για να δούμε το Καφέ της Χαράς. Έχουμε μπει για τα καλά στο κλίμα της σειράς και φαίνεται ότι o Χάρης Ρώμας με την Άννα Χατζησοφιά έχουν ετοιμάσει πολλές και απίστευτες εξελίξεις για τη συνέχεια της ιστορίας.
Αφού στα πρώτα επεισόδια θυμηθήκαμε τους παλιούς και μη εξαιρετέους χαρακτήρες, σιγά-σιγά εξοικειωθήκαμε με τους νέους. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι αγαπήσαμε και τον κάθε έναν από αυτούς.
Για παράδειγμα, ο νέος παπάς, ναι, είναι μία από τις αδυναμίες μας. Το κορίτσι του Μανωλάκη, ωστόσο, ανήκει μάλλον στην ακριβώς αντίπερα όχθη. Δε μας έχει δώσει και τα καλύτερα δείγματα ως προσωπικότητα και, πολύ ειλικρινά, θέλουμε να τον δούμε με τη Βάλια.
Φυσικά, τα πράγματα δε μας δοθούν στο πιάτο και για να συμβεί κάποιο σχετικό σενάριο μάλλον θα περάσουμε από πολλά συμβάντα που θα ταράξουν την ψυχική μας ηρεμία.
Χτες το βράδυ, για την ακρίβεια, στο τέλος του επεισοδίου γίναμε μάρτυρες μίας ερωτικής σκηνής μεταξύ του Μανωλάκη και της Αρετής που, πέρα από οτιδήποτε άλλο, μας έφερε και λίγο σε 50 Αποχρώσεις του Γκρι.


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.