ΠΑΡΤΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!!!!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, υπαίθριες δραστηριότητες
Με μεγάλη μου λύπη βλέπω η ποδοσφαιρική ομάδα της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ παρά το γεγονός του ότι αν δεν είναι το πιό νοικοκυρεμένο σωματείο διοικητικά είναι από τα λίγα νοικοκυρεμένα απολύτως συνεπές στις οικονομικές υποχρεώσεις να παραπαίει αγωνιστικά  και να βρίσκεται σε πορεία πλει άουτ στο πρωτάθλημα της supre gigue2.
Αγωνιστικά εχει κερδίσει τον Απόλλωνα Πόντου και την Κέρκυρα ομάδες που τις έχουν κερδίσει όλοι και βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και δεν είναι μόνο αυτό αλλά δεν παίζει και ποδόσφαιρο αξιώσεων .
Το καλοκαίρι οι άνθρωποι της διοίκησης  εμπιστεύτηκαν εν λευκώ στον κ. Βοσνιάδη να φτιάξει το ρόστερ και να κάνει τον προγραμματισμό για την νέα σεζόν με την ελπίδα να κάνει η ομάδα μια αξιόλογη πορεία στο νεοσύστατο πρωτάθλημα της supre gigue2. Καλώς ή κακώς [ εκ τουμέχρι τώρα αποτελέσματος κακώς]  ο κ Βοσνιάδης αποφάσισε να αλλάξει κατά 70% το ρόστερ.
Ξεκίνησε η προετοιμασία με το νέο ρόστερ επιλογή του προπονητή και απο τα φιλικά προετοιμασίας έδειξε ότι κάτι δεν πάει καλά. Τότε η δικαιολογία ήταν ότι επειδή υπάρχουν πολλοί νέοι παίχτες δεν εχουν δέσει σαν ομάδα . Και ενώ ξεκίνησε να αρχίσει το πρωτάθλημα και είχε όλο τον χρόνο να τους δέσει και καλά ή ακόμη δεν βρήκε τό σχοινί ή το σχοινί είναι σάπιο ή δεν ξέρει να φτιάξει τον κόμπο.
Και επειδή δεν θέλω να πιστεύω ότι δεν ξέρει να φτιάξει τον κόμπο ........κατά πάσα πιθανότητα κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν δεν είναι αντάξιοι των προσδοκιών των στόχων της
ομάδας.
Τώρα για το τι πρέπει να γίνει;;
Όταν σε ένα εστιατόριο ο μάγειρας δεν μπορεί να φτιάξει καλό φαγητό ο μάγειρας πάει σπίτι του εκτός κι αν φταίει η πρώτη ύλη οπότε αλλάζουμε τα υλικά.
Αποφάσεις πρέπει να ληφθούν άμμεσα πρίν χαθεί τελείως το τρένο και πιστεύω ότι οι άνθρωποι της διοίκησης έχουν και την γνώση και την θέληση να κάνουν τις κινήσεις που χρειάζεται για να σώσουν την χρονιά
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.