Αλλοδαποί έδειραν τουρίστα στο κέντρο των Χανίων και του έκλεψαν το κινητό τηλέφωνο

Ανεξέλεγκτη μοιάζει η κατάσταση στο κέντρο των Χανίων ακόμα και μέρα-μεσημέρι με τα κρούσματα ξυλοδαρμού και ληστειών να πληθαίνουν. Ακόμα ένα σημειώθηκε σήμερα λίγο πριν τη 1:00 όταν τρεις αλλοδαποί, σύμφωνα με πληροφορίες  επιτέθηκαν σε έναν τουρίστα και αφού τον χτύπησαν του έκλεψαν το κινητό τηλέφωνο και εξαφανίστηκαν. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε μπροστά στα έντρομα μάτια των των περιστατικών και των τουριστών οι οποίοι αδυνατούσαν να πιστέψουν ότι κάτι τέτοιο λάμβανε χώρα στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης των Χανίων.
Αμέσως στο σημείο έσπευσε δύναμη της αστυνομίας, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο άνδρα που έπεσε θύμα της επίθεσης ενώ στη συνέχεια τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Χανίων για προληπτικούς λόγους. Αυτήν την ώρα άνδρες της ΕΛΑΣ έχουν εξαπολύσει κυνηγητό στους δρόμους της πόλης για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Το περιστατικό αυτό αναδεικνύει το πρόβλημα παραβατικότητας και ανομίας που επικρατεί στο κέντρο των Χανίων και δη στην Πλατεία της Δημοτικής αγοράς (όπως επίσης και στην Πλατεία 1866 λίγα μέτρα πιο μακριά) που ειδικά τις νυχτερινές ώρες αποτελεί γκέτο παρανόμων. Μάλιστα όπως σχολίαζαν κάποιοι σήμερα το μεσημέρι, η Πλατεία Αγοράς έχει καταντήσει “Άγιος Παντελεήμονας”…
eparxies.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.