Μέχρι την Παρασκευή έτοιμη η γέφυρα στον Πλατανιά

Συναρμολογήθηκε το πρώτο τμήμα της γέφυρας “Μπέιλι” που θα τοποθετηθεί στην γέφυρα του Πλατανιά που κατέρρευσε την περασμένη Δευτέρα.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αξιωματικών του στρατού το αργότερο μέχρι την Παρασκευή η γέφυρα θα έχει στηθεί. Οι άνδρες του μηχανικού ετοίμασαν το κύριο μέρος της γέφυρας, ενώ λύθηκε και το θέμα της στερέωσης της στο έδαφος αφού βρέθηκαν τα κατάλληλα σημεία.
Εν τω μεταξύ το απόγευμα της Τετάρτης έγινε προσπάθεια να γίνει παρέμβαση με χωματουργικά μηχανήματα στη ροή του ποταμού ώστε να επανέλθει στην προηγούμενη της κατάσταση.
Η γέφυρα θα είναι μονής κατεύθυνσης κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να τοποθετηθεί φανάρι για την κίνηση των οχημάτων, ενώ δεν θα αντέχει μεγάλα φορτία. Ωστόσο υπάρχουν σκέψεις προκειμένου να μπει και δεύτερη γέφυρα αν το επιτρέψει το έδαφος σε άλλο σημείο.
haniotika-nea.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.