K19 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 1-3

2

Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση για το ποδόσφαιρο γεμάτο πάθος και δύναμη πάντα σε αθλητικά πλαίσια που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στον Μάλεμε παρουσία αρκετού κόσμου για το πρωτάθλημα κ19 της footballigueμεταξύ των ομάδων ΠΛΑΤΑΝΙΑ και ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ η πιό αποτελεσματική ομάδα που δεν ήταν άλλη από αυτήν του ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ με 3-1 πολύ πιό δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα.
Η ομάδα του ΠΛΑΤΑΝΙΑ μπήκε πιό δυνατά από την φιλοξενούμενη στο Παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί στο 16΄ με σουτ του  Δρικάκη απο πλάγια θέση και μετά από αδράνεια του τερματοφύλακα. Λίγοαργότερα  στο 18΄η ομάδα του ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ έφερε το παιχνίδι στα ίσια με κοντινή κεφαλιά  Λουβιτάκη.Οι παίκτες της ομάδας του Πλατανιά στην συνέχεια ασκούσαν πίεση αλλά σε μία αντεπίθεση στο 39΄ η ομάδα του ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με μακρινό πλασέ  του Κουκούλη που κρέμασε τον ανήμπορο να αντιδράσει αντίπαλο τερματοφύλακα  πραγματοποιώντας το 1-2. που ήταν και το σκόρ του ημιχρόνου
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η γηπεδούχος ομάδα πίεζε χωρίς αποτέλεσμα .Οταν στο 58΄ μετά από εκτέλεση φάουλ στην καρδιά της άμυνας του ΠΛΑΤΑΝΙΑ η ομάδα του ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ ευτύχησε να σκοράρει για 3η φορά με κοντινή κεφαλιά του Κεχαγιά και να κάνει το σκόρ 1-3 που έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Λιγο αργότερα η ομάδα του ΠΛΑΤΑΝΙΑ έχασε την ευκαιρία μα μειώσει και να ξαναμπεί με αξιώσεις στο παιχνίδι όταν εκτέλεσε πέναλτι και το απέκρουσε ο τερματοφύλακας του ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ
Πλατανιάς (Γιώργος Κόλτζος): Πενταράκης, Μαρκαντωνάκης, Πελτέκης, Κατσαρός, Νιαυραδάκης, Μαθιουδάκης, Αλιφιεράκης (56’ Γιακουμάκης), Στεφανίδης, Δρικάκης, Αμαραντίδης (78’ Καραταράκης), Καρβούνης.
ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (Νίκος Καντεράκης): Τραχήλης, Νικολακάκης, Καμμένης, Κεχαγιάς, Ματζοράκης (55’ Ντόντα), Σκουλάς (85’ Τζεμολλάρι), Καραβοκύρης, Μπερτίου (90’ Λενταράκης), Γρηγορόπουλος, Κουκούλης, Λουβιτάκης (70’ Χαϊκάλης).
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.