Το Κουμ Καπί βυθιζεται!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες
Η ταλαιπωρία της περιοχής συνεχίζεται. Όλα αυτά είναι αποτελέσματα μιας κατάστασης που έχει φτάσει πλέον στα όρια της. Το Κουμ Καπί βυθιζεται, το πέρνει η θάλασσα. Το έργο του Κατσανεβάκη έκανε τον κύκλο του. Τερμάτισε. Δεν μπορεί πλέον κάθε εβδομάδα να προκύπτει και μια καινούργια καταστροφή! Πρέπει να δοθεί μια οριστική λύση και να σταματήσει ο Δήμος συνεχώς να κυνηγάει καταστάσεις με μπαλώματα κατόπιν εορτής. Η ανάγκη ανάπλασης της περιοχής είναι πλέον επιτακτική. Είναι ευχής έργο το γεγονός ότι με όλα αυτά τα περιστατικά των τελευταίων ετών δεν έχουμε θρηνίσει θύματα. Πόσες φορές έχουν κινδυνέψει άνθρωποι στο Κουμ Καπι; Να θυμηθούμε το φωτιστικό που έπεσε στην κεφαλή των τουριστριών; Όλες αυτές τις τρύπες που ευτυχώς μόνο τραπεζοκαθίσματα έχουν καταπιεί και όχι και κάποιον καθήμενο. Τα λύματα από το βιολογικό Αύγουστο μήνα 50 μέτρα από εκεί που ο κόσμος έκανε μπάνιο, τα λύματα του πάρκου ειρήνης και φιλίας, τα λύματα από σπασμένους αγωγούς. Αυτό το ζήτημα χρειάζεται μια διαφορετική προσέγγιση. Ευχαριστούμε τις αρμόδιες υπηρεσίες, ειδικά τη ΔΕΥΑΧ, για την άμεση παρέμβαση της και τις προσπάθειες να αποκαταστήσει τις ζημιές. Ελπίζουμε η νέα δημοτική αρχή που θα αναλάβει να δώσει άμεση προτεραιότητα γιατί τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.
Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: ωκεανός, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες, φύση και νερό
Ραντεβού στο Κουμ Καπί
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.