26000!!!!!!!!!! ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ Η ΕΠΟ ΣΕ ΡΟΚΑΚΗ


ΕΞΩΝΤΟΤΟΚΟ!!!!!! Μόνο έτσι θα μπορούσε να χαραχτηριστεί το πρόστιμο  που επέβαλε η ΕΠΟ στον πρόεδρο του ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ Αντώνη Ροκάκη για υποτιθέμενες δηλώσεις που έκανε σε σάιτ «sportime.gr». Και λέω υποτιθέμενες γιατί  ο όποιος ανταποκριτής του συγκεκριμμένου σάιτ μπορεί να έβαλε αλατοπίπερο στις δηλώσεις ουτως ώστε να κάνει πιό εντυπωσιακή την δήλωση με αποτέλεσμα να κάψει τον Κκ Ροκάκη και την ομάδα των Χανίων.
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΡΟΚΑΚΗ
Υπόθεση κατά του Αντωνίου Ροκάκη, προέδρου της ΠΑΕ ΑΟ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ. (Στις 20-12-2018 ο εγκαλούμενος προέβη σε δημόσιες δηλώσεις σε μέσο ενημέρωσης και συγκεκριμένα στην αθλητική ιστοσελίδα «sportime.gr» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον διαιτητή Διαμαντόπουλο του αγώνα ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για το κύπελλο Ελλάδος της περιόδου 2018-2019): ΚΗΡΥΣΣΕΙ τον εγκαλούμενο πειθαρχικά ελεγκτέο για την αναλυτικά αναφερόμενη στο σκεπτικό άδικη πράξη. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον εγκαλούμενο χρηματική ποινή ύψους είκοσι έξι χιλιάδων (26.000) ευρώ.
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ
Υπόθεση κατά της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο. για πειθαρχικά αδικήματα στον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας ΠΑΕ ΠΓΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στο γήπεδο Περιβολίων Χανίων στις 19-12-2018: ΚΗΡΥΣΣΕΙ την εγκαλουμένη Π.Α.Ε. πειθαρχικά ελεγκτέα για τα αναφερόμενα στο σκεπτικό πειθαρχικά αδικήματα. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλουμένη Π.Α.Ε. συνολική χρηματική ποινή ύψους δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.