Κ19 ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1-0

Traxilis goal.jpeg1
Σπουδαία νίκη πέτυχαν σήμερα το μεσημέρι στό elpisniki οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας κ19 του ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ απέναντι στην ομάδα του ΕΡΓΟΤΕΛΗ με 1-0.
Τα Χανιωτάκια έβγαλαν ψυχή και πάθος απέναντι σε μια καλογυμνασμένη και τεχνική ομάδα με παράδοση στις ακαδημίες και έδειξαν ότι πολλά παιδιά από αυτά που αγωνίστηκαν έχουν μέλλον αρκεί να προσεχθούν και να τους δοθούν οι ευκαιρίες.
Η Ηρακλειώτικη ομάδα ειχε μιά καλή ευκαιρία να προηγηθεί στο 1ο ημίχρονο αλλά η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι. Στο 2ο ημίχρονο τα Χανιωτάκια ευτύχισαν να ανοίξουν στο 75΄ το σκόρ μετα από λάθος του τερματοφύλακα του Εργοτέλη που εκμεταλεύτη,ε με τον καλύτερο τρόπο ο Μπερτίνος και έμελε να είναι και το τελικό σκόρ.
ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (Νίκος Καντεράκης): Τραχίλης, Ψαράκης (73′ Πατσουμαδάκης), Νικολακάκης, Καραβοκύρης, Καμένης, Σκουλάς, Τζεμολλάρι, Κουκούλης (63′ Πενταράκης), Λουβιτάκης, Μπερντίος, Γρηγορόπουλος
Εργοτέλης (Βασίλης Πλεσίτης): Βλαχάκης, Λούσι (90′ Μπαλόκας), Κεφαλούκος, Πλαϊτάκης, Θεοδωράκης, Κουτάντος, Κουτεντάκης (73′ Μαυροειδής), Κουτσογιαννάκης (62′ Χαντίνι), Αλεξάκης, Κομνηνός (82′ Μπλουσάϊ), Παπαδάκης
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.