Mείον 18 βαθμoύς, με διορία 3 εργάσιμων ημερών για την Σπάρτη

Τελειωμό δεν έχουν πια τα βάσανα της ΑΕΣ, από “καμπάνες”  προσφυγών πρώην ποδοσφαιριστών της!
Με αφαίρεση 18 βαθμών (!) τιμωρήθηκε η Σπάρτη, όμως έχει διορία τριών εργάσιμων ημερών να εξοφλήσει τους έξι ποδοσφαιριστές, προκειμένου να μην ισχύσει η ποινή.
Το Διαιτητικό Δικαστήριο λοιπόν της ΕΠΟ, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, πήρε τις ακόλουθες αποφάσεις:
– Δέχεται την αίτηση του Ciofu Andrei (Τσιόφου Αντρέι) του Valeriu (Βαλερίου), επαγγελματία ποδοσφαιριστή.
– Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε. την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 99/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 464/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.
Δέχεται την αίτηση του Δημητρίου Βοσνακίδη του Αποστόλου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή.
– Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε. την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 100/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 471/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.
Δέχεται την αίτηση του Ηλία Μακρυωνίτη του Αριστείδη, επαγγελματία ποδοσφαιριστή.
– Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 102/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 462/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.
Δέχεται την αίτηση του Αλεξάνδρου – Σπυρίδωνος Μουζακίτη του Αντωνίου – Στεφάνου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή.
– Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 88/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 570/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.
Δέχεται την αίτηση του Αργυρίου Μπαρέττα του Δημητρίου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή.
– Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε. την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 89/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 407/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.
Δέχεται την αίτηση του Αντωνίου Ράνου του Αρχοντή, επαγγελματία ποδοσφαιριστή.
– Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε. την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 104/2018 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 474/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.
sportstonoto.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.