Αυτός είναι ο Αλβανός αστυνομικός που σκότωσε τον Κωνσταντίνο Κατσίφα [ ονοματεπώνυμο]

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται
Μιά ΕΛΛΗΝΙΔΑ μέσσα από τον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο  κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει ποιός είναι ο δολοφόνος του Βορειοηπειρώτη Κωνβσταντίνου Κατσίφα
Κρατήστε το όνομα Τσιάνο Πέτσα, είναι ο αλβανός αστυνομικός που επί μέρες παρενοχλούσε τον Κωνσταντίνο Κατσίφα. Τσιάνο Πέτσα, είναι ο αλβανός αστυνομικός που προσήγαγε τον Κωνσταντίνο Κατσιφα τρεις φορές. Τσιάνο Πέτσα, είναι ο αλβανός αστυνομικός που διέταξε τον Κωνσταντίνο Κατσίφα να κατεβάσει την Ελληνική Σημαία από το σπίτι του. Τσιάνο Πέτσα, είναι ο αλβανός αστυνομικός που κόλλησε το όπλο στο κεφάλι του Κατσίφα μέσα στο καφενείο του χωριού.
Τσιάνο Πέτσα, είναι το όνομα του αλβανού αστυνομικού που είχε ενταλθεί να προκαλέσει τη δολοφονία του Κωνσαντίνου Κατσίφα.
Τσιάνο Πέτσα, είναι το όνομα του αλβανού αστυνομικού που πρέπει όλοι να θυμόμαστε.
Υ.Γ Αν με επίσκεψη ωρών κατάφερα εγώ να μάθω το όνομα, φανταστείτε τι ξέρουν οι υψηλόβαθμες σκουλικαντέρες της ΕΛΑΣ, η ΕΥΠ και οι κομμουνιστοσυμμορίτες και προσπαθούν να μη τα μάθουμε εμείς ποτέ.
ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ, ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.