Απορρίφθηκε η προσφυγή της Super League

Το Διαιτητικό Δικαστήριο με ψήφους 4-1 δικαίωσε την ΕΠΟ και απέρριψε την προσφυγή της Λίγκας, τονίζοντας στο σκεπτικό του και πως τον πρώτο και τελευταίο αλλά και τον πλέον ρυθμιστικό ρόλο σε τέτοια θέματα έχει η ελληνική Ομοσπονδία.
Στο 4-1 μειοψήφησε ο Διαιτητής της Super League. Στο σκεπτικό του το Διαιτητικό Δικαστήριο για την απόρριψη της προσφυγής της Super League σημειώνει πως «τον ρυθμιστικό ρόλο και λόγο για θέματα του ποδοσφαίρου έχει η ΕΠΟ».
 
Από κύκλους της ΕΠΟ γίνεται λόγος για μία απόφαση - σταθμό που επιβεβαιώνει τον ρυθμιστικό και ανώτερο ρόλο της Ε.Ε. και της ΕΠΟ. Τονίζοντας πως το Διαιτητικό ξεκαθάρισε πως και με βάση το καταστατικό των ΕΠΟ / FIFA / UEFA τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τα μεγάλα ποδοσφαιρικά ζητήματα τον έχει η Ομοσπονδία. Θεωρείται δε και μία νίκη της διοίκησης Γραμμένου απέναντι στην διοίκηση Μπαταγιάννη αλλά και του Γκαγκάτση.

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.