Κάτταγμα στο χέρι ο Αλέξης Σεληνιωτάκης

Αποτέλεσμα εικόνας για αλεξης σεληνιωτακης φωτο
Ο  Αλέξης Σεληνιωτάκης ήταν ο μεγάλος άτυχος του χθεσινού φιλικού του ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ με τον ΗΡΟΔΟΤΟ  .
Ο αρχηγός της Χανιώτικης ομάδας που μέχρι την στιγμή του τραυματισμού του ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου έσπασε το χέρι του στην φάση του 76΄που πλήρωσε το υπέρμετρο πάθος και την σκληρότητα που έπαιξαν οι ποδοσφαιριστές της Ηρακλειώτικης ομάδας που αντί να κλοτσήσουν την μπάλα σε πολλές φάσεις σημάδευαν τα πόδια  των αντιπάλλων.
Ο κ . Παπαματθαιάκης πρέπει να μάθει στούς ποδοσφαιριστές της ομάδας του να παίζουν ποδόσφαιρο και όχι πολεμικές τέχνες.
Σύνφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Αλέξης θα υποβληθεί αύριο σε χειρουργική επέμβαση και θα του τοποθετηθεί λάμα στο χέρι. Η  επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε 1,5 με 2 μήνες το www.xanianews.gr εύχεται στον ποσοσφαιριστή ταχεία ανάρρωση και να γυρίσει σύντομα και σιδερένιος στην ομάδα που τον έχει απόλυτη ανάγκη
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.