2-0 ο ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ ΤΟΝ ΗΡΟΔΟΤΟ σε φιλικό

ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ
Τη νίκη με σκορ 2-0 πήρε ο ΑΟΧ/Κισσαμικός,  στο γήπεδο Περιβολίων επι του Ηροδότου σε φιλικό προετοιμασίας που διεξήχθη  το απόγευμα.
Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη ήταν κ;αλύτερη σε όλον τον αγώνα και αν οι ποδοσφαιριστές ήταν λίγο πιό προσεκτικοί στην τελική πάσα θα είχαν βάλει περισσότερα γκόλ  τα δύο γκολ μπήκαν στο β’ ημίχρονο με τον Καραγιάννη στο 46′ και την κεφαλιά από τον Αποστολόπουλο στο 76′.  Ο Αλέξης Σελινιωτάκης αποχώρησε τραυματίας στο 73′ χτυπώντας στο χέρι και μάλιστα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.
Ανάμεσα στους παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν ήταν και ο Κενυάτης, αλλά πολιτογραφημένος, Γάλλος, Ντομινίκ Μαλόνγκα που αποτελεί τη νέα προσθήκη για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό.
Διαιτητής: Τσαγκαράκης (ΕΠΣ Χανίων)
Βοηθοί: Σινιοράκης-Αναστασάκης (ΕΠΣ Χανίων)
Α.Ο. Χανιά/Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι (81′ Γρηγορόπουλος), Ζιούλης (62′ Καντιμά), Φαζός, Αρναούτογλου (62′ Παπαχρήστος), Σελινιωτάκης (73′ λ. τρ. Κεχαγιάς), Γκίνη (83′ Νικολούδης), Σιμόν (62′ Τεγούσης), Αρναρέλλης (62′ Βρεττός), Καραγιάννης (62′ Αποστολόπουλος), Ρίσκι (62′ Μαλόνγκα)
Ηρόδοτος (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Κασμερίδης, Προβυδάκης (81′ Μπαλάφας), Γιαλούσης, Δαμιανάκης, Μπάμπης (87′ Κανδυλάκης), Αυγενικού (79′ Αμαραντίδης), Κασαπάκης (64′ Φουκαράκης), Κοντογιάννης, Φραγκουλάκης, Μασάδο (79′ Παναγιωτάκης), Μωραΐτης
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.