Πρεμιέρα «σπίτι τους» οι διεκδικητές του τίτλου στη Superleague

Μετά από… πολύ κόπο και ιδρώτα, έγινε τελικά η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Superleague, το οποίο, εκτός καθόλου απίθανου «απροόπτου», θα ξεκινήσει κανονικά στις 25 Αυγούστου…

Οι τρεις διεκδικητές του φετινού τίτλου ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα ξεκινήσουν με εντός έδρας ματς απέναντι σε ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρα Τρίπολης και Λεβαδειακό αντίστοιχα, ενώ ο νεανικός Παναθηναϊκός θα μεταβεί στα Πηγάδια για να παίξει εναντίον της Ξάνθης στα Πηγάδια. Η επιστροφή του Άρη στην μεγάλη κατηγορία θα γίνει στην Λαμία, ενώ ο ΟΦΗ θα φιλοξενηθεί από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.
Ο πρόεδρος της Super League Βαγγέλης Μπαταγιάννης, εμφανίστηκε αισιόδοξος. Εύχομαι υγεία, ευτυχία και το καλύτερο δυνατό στις ελληνικές ομάδες, που συμμετέχουν στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Εύχομαι καλή επιτυχία και να φτάσουν όσο πιο μακριά μπορούν, για να χαρίσουν βαθμούς και χαρά στη χώρα μας. Εύχομαι το φετινό πρωτάθλημα, να είναι ένα πραγματικά όμορφο πρωτάθλημα, ανταγωνιστικό και ας ελπίσουμε ότι θα είναι το καλύτερο από την ίδρυση της επαγγελματικής κατηγορίας. Σας ευχαριστώ και εύχομαι καλή σεζόν», ανέφερε χαρακτηριστικά λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία της κλήρωσης.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας

Ξάνθη-Παναθηναϊκός
ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα
Παναιτωλικός-Ατρόμητος
Πανιώνιος-ΟΦΗ
Λαμία-Άρης
ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης
Ολυμπιακός-Λεβαδειακός
Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΛ
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.