Σοβαρό τροχαίο στο Πυθάρι Ακρωτηρίου

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 5:30 το απόγευμα στο Πυθάρι Ακρωτηρίου όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έξω από γνωστό ζαχαροπλαστείο της περιοχής.
Από την σύγκρουση που ήταν σφοδρή τραυματίστηκαν οι δύο οδηγοί, οι οποίοι διεκομίσθησαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων. Σύμφωνα με πληροφορίες κανένας εκ των δύο τραυματιών δεν κινδυνευει ενώ η κατάσταση του ενός κρίνεται αρκετά πιο σοβαρή. Στο σημείο του ατυχήματος επικράτησε κυκλοφοριακό κομφούζιο καθώς τα εμπλεκόμενα στο τροχαίο τρακαρισμένα οχήματα εμπόδιζαν την διέλευση των αυτοκινήτων και χρειάστηκε τόσο η επέμβαση της Τροχαίας για την καθοδήγηση των οδηγών όσο και της πυροσβεστικής για την πλύση του οδοστρώματος. Σημειώνεται οτι αρχικά υπήρξε πληροφορία για εγκλωβισμένο τραυματία με αποτέλεσμα την κινητοποίηση πυροσβεστών, οι οποίοι ωστόσο δεν χρειάστηκε να επέμβουν.
Οι φωτογραφίες από το τόπο του συμβάντος αποδεικνύουν την σφοδρότητη της σύγκρουσης των αυτοκινήτων ενώ συντρίμμια σκόρπισαν σε αρκετή απόσταση στο οδόστρωμα.
Το ατύχημα αυτό προκάλεσε την αγανάκτηση των κατοίκων που καταγγέλλουν οτι στο συγκεκριμένο δρόμο έχουν χάσει τη ζωή τους πάνω από 10 άτομα τα τελευταία 20 χρόνια και ζητούν την επέμβαση των αρμόδιων αρχών.
Όπως χαρακτηριστικά δήλωνουν κάτοικοι "εμείς δίνουμε τις περιουσίες μας για να φτιαχτεί ο δρόμος", κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για την πρόκληση νέων ατυχημάτων.



flashnews.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.