Παγκόσµιο Συνέδριο Ειδικής Αγωγής και Γνωστικής Ψυχολογίας , Χανιά, στις 7 & 8 Σεπτεµβρίου

Η οργανωτική επιτροπή και οι συνδιογρανωτές προσκαλούν τους εκπαιδευτικούς που επιθυµούν να συµµετάσχουν στο Παγκόσµιο Συνέδριο Ειδικής Αγωγής και Γνωστικής Ψυχολογίας του Learning Disabilities Worldwide, Inc. (LDW®), διεθνή επαγγελµατικού οργανισµού µη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που ασχολείται µε τις µαθησιακές δυσκολίες (LD) και άλλες σχετικές διαταραχές και µε έδρα τις ΗΠΑ.
Το Συνέδριο έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον ενεργών τοπικών και παγκόσµιων επιστηµόνων και εκπαιδευτικών στο χώρο της Ειδικής Αγωγής και της Γνωστικής Ψυχολογίας.
Το Παγκόσµιο Συνέδριο Ειδικής Αγωγής και Γνωστικής Ψυχολογίας Learning Disabilities Worldwide που εδρεύει στις ΗΠΑ, θα πραγµατοποιηθεί στα Χανιά, στις 7 & 8 Σεπτεµβρίου στο χώρο του ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ (Μεγάλο Αρσενάλι).
Κεντρικές Οµιλήτριες: Δρ. Σουσάνα Παντελιάδου, Αριστοτέλειο Πανεπιστήµιο Θεσσαλονίκης και Δρ. Kρίστη Σάντι, Πανεπιστήµιο του Χιούστον
Θέµα: “The Turbulent Times: Confronting Challenges, in Emerging Adulthood. New, Creative and Innovative ideas.”
Τελική παράταση υποβολής περιλήψεων: 25 Αυγούστου 2018
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά µε την υποβολή περιλήψεων είναι διαθέσιµα στον επίσηµο σύνδεσµο του Οργανισµού https://www.ldworldwide.org/
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.