H UEFA "αποφασίζει" σύντομα για την αναδιάρθρωση

Η κρίση της UEFA για τις προτάσεις της αναδιάρθρωσης των ελληνικών επαγγελματικών κατηγοριών θα παίξει καταλυτικό ρόλο ως προς το ποια θα επιλεγεί τελικά. Σύντομα οι τελικές αποφάσεις.
Για το ποιο σχέδιο θα επιλεγεί τελικά για την αναδιάρθρωση των ελληνικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων κυρίαρχο ρόλο θα παίξει η άποψη της UEFA/FIFA.
Σύντομα στα υπόψιν των στελεχών της UEFA θα τεθούν τα δύο εναλλακτικά σχέδια που έχει προτείνει η Πολιτεία σε συνεργασία με την ΕΠΟ.
Ως γνωστόν, το πρώτο εξ' αυτόν προβλέπει πρωτάθλημα 20 ομάδων τη σεζόν 2018-2019 το οποίο θα διεξαχθεί με δύο ομίλους των 10 και εν συνεχεία με τους πρώτους 10 που θα παίξουν για τον τίτλο και τους τελευταίους που θα δώσουν πλέι άουτ.
Το έτερο σχέδιο προβλέπει πρωτάθλημα 16 ομάδων και υποβιβασμό των 8 από αυτές έτσι ώστε τη μεθεπόμενη σεζόν να πάμε για πρωτάθλημα 10 ομάδων.
Τα στελέχη της UEFA θα εξετάσουν ενδελεχώε τις δύο προτάσεις και θα καταλήξουν στη δική τους αντιπρόταση η οποία, αν και δεν θα έχει δεσμευτικό χαρακτήρα, αναμένεται να επικρατήσει.
contra.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.