Εικόνες από την ανάπλαση στη Ν. Χώρα

Από τον Δήμο Χανίων δόθηκε στη δημοσιότητα προς ενημέρωση φωτογραφικό υλικό από την εικόνα, που παρουσιάζει σήμερα, Τετάρτη 13/6/2018, το παραλιακό μέτωπο της Νέας Χώρας, στο πλαίσιο των εργασιών ανάπλασης, που εκτελούνται στην περιοχή.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της δημοτικής αρχής « κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, έπειτα και από τη σχετική παράταση, που αναμένεται να δοθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο, θα τοποθετηθεί ο αστικός εξοπλισμός (φώτα, παγκάκια, κ.α.), ενώ παράλληλα θα ολοκληρωθούν οι πλακοστρώσεις και θα καλυφθούν οι μεγάλες επιφάνειες. Τις επόμενες ημέρες αυτό, που θα σταματήσει είναι οι παρεμβάσεις, που αφορούν την ανάπλαση αποκλειστικά των κάθετων οδών του παραλιακού μετώπου στη Νέα Χώρα, προκειμένου να μην προκληθεί περαιτέρω όχληση στους κατοίκους, τους επιχειρηματίες και τους επισκέπτες της περιοχής. Σημειώνεται ότι οι συγκεκριμένες εργασίες θα συνεχιστούν κανονικά από το φθινόπωρο».
Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ
Υπενθυμίζεται ότι η Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων,  με ανακοίνωσή της εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για την εξέλιξη των εργασιών στην περιοχή. Όπως επισημαίνει στον «κάλαθο των αχρήστων» κατέληξαν οι προτάσεις κατοίκων της ευρύτερης περιοχής της Νέας Χώρας για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου.
haniotika-nea.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.