Αναδιάρθρωση ποδοσφαίρου τις επόμενες μερες η τελική απόφαση


Πολύ καθυστερεί να πάρει απόφαση για το τελικό σχέδιο της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών του Ελληνικού ποδοσφαίρου ο υφυπουργός αθλητισμού και φοβάμαι ότι θα χάσει τις ημερομηνίες με αποτέλεσμα να έχουμε πολλές εμβόλιμες αγωνιστικές  για να βγεί το πρόγραμμα.
Τι τον προβληματίζει;;;;
Μ πολύ απλά οι επόμενες δύο ομάδες εκτός από ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ και ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ οι οποίοι δικαιωματικά πρέπει να παίξουν στην superligue μιας και αλλάξανε την προκήρυξη για να σώσουν κατ αρχήν τον ΠΑΟ και τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ οι οποίοι έπρεπε να πέσουν κατηγορία μιας και δεν μπορούν να πάρουν αδειοδότηση βάσει περσινών δεδομένων για να συμπληρωθεί ο αριθμός 20.
ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ;;;;λοιπόν ή   ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΚΑΛΑ;;;;;;
Αυτό είναι το ουσιαστικό δίλημα και  εικάζω ότι μάλον η κατάληξη θα είναι ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΡΙΚΑΛΑ για
τους απλούς λόγους
 Η ΔΟΞΑ  και τα ΤΡΙΚΑΛΑ είναι ομάδες που αντιπροσωπεύουν 2 αρκετά μεγάλους νομούς οπότε προβλέπονται μεγαλύτερα έσοδα απο εισπράξεις σε αντίθεση με ΚΕΡΚΥΡΑ και ΠΛΑΤΑΝΙΑ που  στο μεν νομό Χανίων θα υπάρχει ομάδα στην superligue ο ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ η δε ΚΕΡΚΥΡΑ δεν έχει μεγάλο φίλαθλο κοινό και είναι και πολιτική απόφαση.
Τα πολιτικά ωφέλη θα είναι πολύ περισσότερα από τους Νομούς Τρικάλων και Δράμας παρα τις απώλειες απο τον νομό Επτανήσων και τον Πλατανιά.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τις αμέσως επόμενες μέρες ο κ Βασιλειάδης θα ανακοινώσει το τελικό σχέδιο αναδιάρθρωσης
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.