4ος ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ Ο ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ ΝΙΚΗΣΕ 3-0 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Φωτογραφία του χρήστη ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά-Κισσαμικός.
Νικηφόρα έκλεισε τις φετεινές του υποχρεώσεις ο ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ αφού πέρασε και από την Καλλιθέα άνετα με 3-0
Έτσι η Χανιώτικη ομάδα είναι 4η οριστικά στην  βαθμολογία δεν θα αναγκαστεί να περιμένει την απόφαση της ένστασης που έχουν καταθέσει τρείς ομάδες κατά της Δόξας Δράμας για αντικανονική  υπεράριθμη συμμετοχή ξένων ποδοσφαιριστών στο παιχνίδι με τον Άρη.
Τώρα λοιπόν περιμένουμε να δούμε σε ποιά κατηγορία θα αγωνίζεται την επομένη σεζόν και σύμφωνα με τα μεχρι τώρα δεδομένα μάλον θα αγωνίζεται στην superligue.
H Xανιώτικη ομάδα προηγήθηκε στό 24΄ με κεφαλιά του Παντελάκη έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σάλιακα για νά κάνει το 0-2 στο 45΄ με τον Χαλκιαδάκη από κοντά που εκμεταλεύτηκε ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα της Καλλιθέας Κοτογλίδη σε σούτ του Βρετού.
Στο 54 πάλι ο Βρετός έπιασε δυνατό σούτ αλά πέρασε λίγο άουτ απο το πλάγιο δοκάρι.
Στο 63΄ο  νεαρόςΤερματοφύλακας των Χανιωτών Παπαδόπουλος έδειξε την κλάση του  για μιά ακόμηαφού  πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση σε  καρφωτή κεφαλιά του Ζεζάι.
Στο 65΄η Καλιθέα ζήτησε πέναλτυ  σε χερι του Ζιούλη αλλά ο διαιτητής το θεώρησε ακούσιο και έδειξε συνέχεια στο παιχνίδι.
Στο 84΄ο Λεμονής εκανε το 0-3 μετά από ωραία ενέργεια του νεοεισελθόντα Αποστολίδη

ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ
Παπαδόπουλος, Αρναούτογλου, Παντελάκης, Τόλι, Ζιούλης, Σάλιακας,[82΄Αποστολίδης] Σεληνιωτάκης,[70΄Καραγεώργης] Γκίνη, Λεμονής, Χαλκιαδάκης, Βρεττός[59΄Νικόλτσης]

Καλλιθέα 
: Κουτογλίδης, Ντιακιτέ (53' Ζυγκερίδης), Συριόπουλος, Παπαγγελής, Παυλής, Χοτζάλλι, Μίγγος, Τουρούκης (74' Βασιλείου), Κόττας (46' Μήλιος), Ζεζάι, Γλυνός.



Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.