ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ -ΟΦΗ ΕΝΑ ΝΤΕΡΜΠΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ

Φωτογραφία του χρήστη ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά-Κισσαμικός.
O ποδοσφαιρικός αγώνας πού θα διεξαχθεί τό Σάββατο στα Περιβόλια μεταξύ των ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ- ΟΦΗ για εμάς τους παλαιούς και μεγάλους σε ηλικία φιλάθλους είναι ενα παιχνίδι από το παραλθόν . Μας θυμίζει τις ποδοσφαιρικές μάχες τότε μεταξύ ΑΟΧ ΚΑΙ ΟΦΗ των δεκαετιών 1970-1980.
Τότε που έπαιζαν στον ΟΦΗ οι Βουζουνεράκης, Βασιλείου, Μαχλάς [ο μπαμπας],Τσαγκαράκης, Πετράκης, Πατηνιώτης ,Παπαδόπουλος και στον ΑΟΧ Συγγελάκης, Παπαγεωργίου, Αναγνωστάκης, Κοκκινιάς, Τσαγκαράκης Αντ., Δαπόντας, Χαλκιόπουλος, Δαμανάκης, Ρελλάκης. 
Αυτά τα παιχνίδια ήταν σαν να ήταν παιχνίδια δίχως αύριο. το κλίμα της ατμόσφαιρας και του φανατισύ καλλιεργούταν απο την αρχή της εκάστοτε αγωνιστικής περιόδου.
Φίλαθλοι παίκτες προπονητές και παράγοντες περίμεναν με αγωνία αυτόν τον αγώνα.
Φυσικά λόγος δεν γίνεται για την προσέλευση στο γήπεδο αφού δεν υπήρχε θεση ούτε για όρθιος να παρακολουθήσεις ένα τέτοιο παιχνίδι .Το Εθνικό στάδιο ήταν γεμάτο 2 ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα .
Στην δυτική  την ανατολική και την νότια πλευρά του σταδίου καθόταν οι Χανιώτες φίλαθλοι και στην βορινή πλευρά οι φιλοξενούμενοι.
Κάτι ανάλογο περιμένω να γίνει και το ερχόμενο Σάββατο και ευελπιστώ η ομάδα μας να βγεί νικήτρια από το ματς αυτό.
Η νίκη για εμάς τους παλαιούς φιλάθλους έχει μεγάλη σημασία αλλά νομίζω και για το πρεστίζ της ομάδας η νίκη ειναι σημαντική .
Η ομάδα μας έχει ανάγκη την στήρηξη των φιλάθλων που ομολογουμένως στα τελευταία παιχνίδια δεν ήταν αρκετή.
Μια τέτοια νίκη θα γυρλισει τον κόσμο των Χανίων στο γήπεδο 
Το παιχνίδι αυτό μπορούμε να το συγκρίνουμε μόνο με οαιχνίδια ΠΑΟΚ- ΑΡΗΣ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ .


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 17 μμ ΣΤΟ ΞΗΠΕΔΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.