Τι έφταιξε για την κατηφόρα του ΑΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ


Ότι αρχίζει ωραίο τελειώνει με πόνο. Αυτό το τραγουδάκι πάει ασσορτί με την πορεία του ΑΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ τα τελευταία επτά χρόνια.
Ηταν όνειρο τρελό που πραγματοποιήθηκε όμως η πορεία του ΑΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑ .Οι χωριάτες όπως τους αποκαλούσε ο Κούγιας βρέθηκαν σε χρόνο ρεκόρ από τα αλώνια στα σαλόνια.
Τα πρώτα χρόνια της προσαρμογής μετά κόπων και βασάνων έσωζε την παρτίδα στο τέλος και έμενε στην κατηγορία.Την 5η χρονιά παρουσίασε ένα καλύτερο σύνολο σαν ομάδα έπαιξε και καλύτερο ποδόσφαιρο βασιζόμενος εν μέρει και στην βοήθεια σε έμψυχο δυναμικό από τον Ολυμπιακό.
Αυτά όμως που κατά την γνώμη μου δεν έκαναν σωστά οι παράγοντες του Πλατανιά ήταν.
1]Δημιούργησαν αντιπαλότητα με  άλο σωματείο του νομού ενώ θα έπρεπε να τείνουν χείρα βοηθείας και να το χρησιμοποιήσουν σαν φυτώριο ούτως ώστε να παίρνουν και να δίνουν παίκτες.
2] Στο θέμα του γηπέδου κινήθηκαν 100% αλαζωνικά. Δεν δεχόταν να μοιραστούν το γήπεδο των Περιβολίων με τον ΑΟ Χανιά που την αμέσως προηγούμενη χρονιά χρησιμοποιούσε σαν έδρα αλλά ήθελαν να του κάνουν έξωση λόγω του ότι έπαιζε σε μικρότερη κατηγορία.
3] Ήρθε σε κόντρα με τον Ολυμπιακό κάτι που του γύρισε σε μπούμεραγκ.
4]Πολύ κακό σχεδιασμό για την φετεινή χρονιά και η παντελή απουσία του ντόπιου στοιχείου από την ομάδα
Όλα αυτά τα λάθη πληρώνει φέτος η ομάδα του Πλατανιά που είναι η ομάδα με την χαμηλότερη συγκομιδή βαθμών στην superligue από τότε που ιδρύθηκε. Και μακάρι να τα πληρώσει μόνο φέτος γιατί νομίζω οτι ο κατήφορος θα συνεχιστεί και του χρόνου.Η τρύπα που άνοιξε η αλαζωνία και ο εγωισμός κάποιων διοικούντων την ομάδα  είναι απ ότι φαίνεται βαθιά και δύσκολα θα κλείσει.
Μαζέψετε λοιπόν ότι απόμεινε αφήσετε κατά μέρους τους ψευτοεγωισμούς και γίνετε βάρκα στο πλοίο που διοικεί ο Ροκάκης και η παρέα του.
Βοηθήστε όλοι μαζί να αναβαθμιστεί και να μπούν σωστές βάσεις στο Χανιώτικο ποδόσφαιρο.
Όταν γίνουμε μια γροθιά όλες οι ομάδες του νομού και υπάρξει μια καλοπροαίρετη συνεργασία. θα δούμε πολύ καλύτερες μέρες απο αυτές που ζήσαμε με την παρουσία του ΑΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ στην superligue και θα τις ζούμε για πολλά πολλά χρόνια.

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.