Κύνδυνος μηδενισμού για την Δόξα Δράμας στο παιχνίδι με τον Αρη

Αποτέλεσμα εικόνας για δοξα δραμας φωτογραφιες
Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μηδενιστεί η Δόξα Δράμας στό παιχνίδι με τον Άρη εάν οι άμεσα ενδιαφερόμενες ομάδες μια εκ των οποίων και ο ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ υποβάλουν ένσταση.
Ο λόγος; Η γκάφα ολκής που έκανε ο προπονητής της στο συγκεκριμένο παιχνίδι να χρησιμοποιήσει 6 ποδοσφαιριστές στην ίδια ενδεκάδα που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην εθνική ομάδα δηλαδή ξένους αν υποβάλουν ένσταση βάσει του αρθρου 23 παραγραφος 9 του ΚΑΠ η Δόξα Δράμας θα μηδενιστεί και θα πάει -3 βαθμους
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι απο το 71΄έως το 76΄η ομάδα της Δράμας  αγωνιζόταν με 6 ξένους Στεφάνοβιτς- Όστοιτς-Ντιμιτρόφσκι-Κάσες- Μπαικαρά- Τζόκιτς
 Αρθρο 22 του ΚΑΠ συμετοχή ποδοσφαιριστών
 Στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Κατηγορίας είναι υποχρεωτική η συμμετοχή στην ενδεκάδα, κάθε ομάδας της κατηγορίας, καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα έξι (6) ποδοσφαιριστών που έχουν δικαίωμα να αγωνίζονται στις ελληνικές εθνικές ομάδες ή που έχουν την ελληνική ιθαγένεια (ελληνική ταυτότητα ή διαβατήριο). Ο ανώτατος επιτρεπόμενος αριθμός μη κοινοτικών ποδοσφαιριστών στην ενδεκάδα κάθε ομάδας είναι τρεις (3) ποδοσφαιριστές.


Σε περίπτωση που γίνεται δεκτή ένσταση ή καταγγελία για οποιοδήποτε λόγο αντικανονικής συμμετοχής ποδοσφαιριστή για παράβαση του παρόντος Κανονισμού και των λοιπών Κανονισμών της Ε.Π.Ο., η υπαίτια ομάδα που μετέχει ο ποδοσφαιριστής αυτός, χάνει τον αγώνα με τέρματα 3-0, εκτός αν το αποτέλεσμα ευνοεί την αντίπαλη ομάδα, της αφαιρούνται τρεις (-3) βαθμοί από τον πίνακα του τρέχοντος πρωταθλήματος και της επιβάλλεται χρηματική ποινή από οκτώ χιλιάδες (8.000) ευρώ έως σαράντα χιλιάδες (40.000) ευρώ εάν πρόκειται για ΠΑΕ και έως 2.000,00 Ευρώ εάν πρόκειται για σωματείο.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.