ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΜΜΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΦΗ

Διαστρέβλωσε την πραγματικότητα ο πρόεδρος του ΟΦΗ με τις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ -ΟΦΗ  σε διάφορα ΜΜΕ ποιός έπρεπε να σεβαστεί ποιόν κύριε Αλετρά; Τό ποιά ομάδα έπαιξε πιό σκληρά φάνηκε στο γήπεδο ευτυχώς που υπήρχε και τηλεόραση και ο κόσμος είδε από πρώτο χέρι. Τι θέλατε να κάτσουμε να χάσουμε; Και γιατί δεν κάτσατε να χάσετε εσείς; Εμείς κυνηγάμε το όνειρο  υπό προυποθέσεις εσείς τον στόχο σας τον έχετε πιάσει.
Ό σο για τον φίλαθλο που μπήκε και ξήλωσε το λάβαρο αντι να λειτουργήσετε πυροσβεστικά και να ζητήσετε με όμορφο τρόπο το λάβαρο από τους φιλάθλους σας και να το επιστρέψετε πίσω είπατε ότι δεν ευθύνεστε  για το τι κάνουν οι φίλαθλοι της ομάδας σας.Αυτό να το πείτε την ερχόμενη εβδομάδα και στόν αθλητικό δικαστή που θα σας καλέσει για απολογία.
Με τον κύριο Αδάμο δέν θα ασχοληθώ γιατί δεν είναι λίγες οι φορές που η συμπεριφορά του φέτο δεν ήταν η πρέπουσα απο τον πάγκο της ομάδας σας.
Σταματήστε να βλέπετε όλες τις άλλες ομάδες υπεροπτικά γιατί θα σας γυρίσει μπούμεραγκ πολύ σύντομα.


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.