3-3 Αγγλικό σκόρ στην Καρδίτσα ανάμεσσα στην Αναγέννηση και τον ΑΟΧ/Κισσαμικό


Φωτογραφία του χρήστη ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά-Κισσαμικός.
Δεν τα κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από την Καρδίτσα ο ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ αν και βρέθηκε να προηγήται στο ημίχρονο με 0-3 στο δεύτερι ημίχρονο η ομάδα της Καρδίτσας ανέβασε την απόδοσή της και κατάφερε αρχικά να βάλει 2 γκόλ και να ισσιφαρίσει τελικά στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με χτύπημα πέναλτυ.
21′ αυτογκόλ και 0-1 ο ΑΟΧ/Κισσαμικός
Κόντρα στη ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι με αρκετή δόση τύχης παίρνουν κεφάλι στο σκορ. Ο Ξύδας από  αριστερά σέντραρε και στην προσπάθειά του να απομακρύνει, ο Κωνστσντινόπουλος με τακουνάκι την έστειλε στα δίχτυα του Γκέκα…

22′ cooling break στο ματς. Σε μία γενικότερη εικόνα, ο ΑΟΧ/Κισσαμικός είναι πολύ γρήγορος στις αντεπιθέσεις και μεταβαίνει αστραπιαία στα αντίπαλα καρέ. Η Αναγέννηση δεν άξιζε να μείνει πίσω στο σκορ καθώς έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων.
28′ μεγάλη ευκαιρία για την Αναγέννηση! Ο Σταματάκης με φάουλ που η μπάλα είχε κατεύθυνση προς την εστία, είδε τον Παντελάκη να τη βρίσκει με το κεφάλι, κι ενώ φαινόταν να καταλήγει αυτογκόλ στα δίχτυα, προσέκρουσε και στο κεφάλι του Τζέκου και πέρασε ξυστά από το αροστερό κάθετο δοκάρι, άουτ!
31′ γκολ 0-2 για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό
Αθόρυβα και ουσιαστικά οι φικλξενούμενοι παίρνουν πλέον σαφές προβάδισμα. Ήταν άλλη μία αντεπίθεση της ομάδας του Γιώργου Πετράκη, με τον Σάλιακα από τα δεξιά να βρίσκει έξοχα στην καρδιά της ομάδας τον Ξύδα που στόπαρε και πλάσαρε τον Γκέκα.
41′ χλιαρό σουτ του Σουντουρά έξω από την περιοχή, κανένα πρόβλημα για τον Παπαδόπουλο
45′ Ευκαιρία για την Αναγέννηση. Ο Πλαβούκος κατά μέτωπον έβγαλε μπαλιά-τρύπα στο  Σουντουρά που έπιασε αέρα  από θέση τετ-α-τετ
Στίς καθυστερήσεις.
0-3 γκολ οΑΟΧ/ Κισσαμικός…
Με εξαιρετικό σουτ ο Λέο έκανε το 0-3
Στα πρώτα δέκα λεπτά της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι πιέζουν ψηλά και προσπαθούν να σπάσουν το οφσάιντ της Αναγέννησης
61′ Τρίτη και τελευτάια αλλαγή για την Αναγέννηση. Ο Καραγιάννης στη θέση του Καρρίκι.
63′ γκοοοολ για την Αναγέννηση. Ο Σουντουρά με σουτ νίκησε τον Παπαδόπουλο για να μειώσει σε 1-3!
73′ γκολ για την Αναγέννηση! 2-3!
Φάουλ του Σταματάκη από τα δεξιά, κεφαλιά του Τζέκου που ο Παπαδόπουλος δεν μπόρεσε να εξουδετερώσει και 2-3
Πιέζει η Αναγέννηση αλλά έχουμε αρκετές καθυστερήσεις στο ματς
85′ μεγάλη ευκαιρία για την Αναγέννηση! Ατομική ενέργεια του Πλαβούκου που μπήκε διαγώνια, σούταρε χαμηλά καο ο Παπαδόπουλος έδιωξε σε κόρνερ!
Πέναλτι για την Αναγέννηση!!
87′ Γκολ για την Αναγέννηση 3-3!!!!
Ο Πλαβούκος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Σουντουρά και επίσης στη φάση αυτή ήρθε η αποβολή του Ζιούλη για τον Κισσαμικό!!!
Απίστευτο αυτό που ζούμε σήμερα!
Τρία λεπτά καθυστερήσεις! Ο κόσμος της Αναγέννησης ζητάει κι άλλο γκολ!!!

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας (46' Κάτσικας), Καρρίκι (61' λ.τ. Καραγιάννης), Κωνσταντινόπουλος, Τζέκος, Θεοδωράκης, Βατουσιάδης, Πλαβούκος, Σταματάκης, Κονέ, Σουντούρα, Παπαευθυμίου (46' Ρουσσάκης).
ΑΟΧ/Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Φουάσης, Ζιούλης, Σάλιακας (68' Αποστολίδης), Σελινιωτάκης, Γκίνη, Χαλκιαδάκης, Ξύδας (80' Βρεττός), Λέο (84' Νικόλτσης).

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.