Η Αυστρία απελαύνει 18.500 Τούρκους θεωρώντας τους παράνομους μετανάστες

Με πρόταση της νέας αυστριακής κυβέρνηση του FPÖ, όπως έγινε γνωστό στην Άγκυρα, αναμένεται να απελαθούν από την Αυστρία 18 χιλιάδες 500 άτομα τουρκικής καταγωγής που κρίνεται ότι δεν έχουν δικαίωμα παραμονής στην χώρα αυτή.



Σύμφωνα με την ολλανδική εφημερίδα Trouw, τα άτομα αυτά θεωρούνται για την Αυστρία παράνομοι μετανάστες και παρά του ότι εργάζονται στην Αυστρία χάνουν όλα τα δικαιώματα τους μετά την ανάδειξη της νέας δεξιάς αυστριακής κυβέρνησης. Οι πρόσφατες κινητοποιήσεις στην Αυστρία των Τούρκων υπέρ του Ερντογάν έχει ανησυχήσει την αυστριακή κυβέρνηση και αυτό είναι άλλος ένα λόγος για να προχωρήσει στην απέλαση όσων περισσότερων Τούρκων είναι νομικά εφικτό.
Όπως ήταν επόμενο η απόφαση αυτή της νέας αυστριακής κυβέρνησης έχει θορυβήσει έντονα την Άγκυρα, καθώς βλέπει ότι αυξάνεται συνεχώς η αντιτουρκική πολιτική πολλών ευρωπαϊκών κρατών.
nikosxeiladakis
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.