ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!! 1-1 ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΟΦΗ


Σε ένα  όμορφο παιχνίδι που έγινε σήμερα στο στάδιο Περιβολίων  μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων του ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ και του ΟΦΗ θα μπορούσαμε ανεπιφύλακτα να πούμε ότι κέρδισε το ποδόσφαιρο.
Τόσο οι φίλαθλοι που παραβρέθηκαν στο γήπεδο όσο και αυτοί που το παρακολούθησαν από την τηλεόραση ευχαριστήθηκαν ποδόσφαιρο με πολλές φάσεις και χωρίς σκοπιμότητα.
Το τελικό 1-1 άφησε ευχαριστημένους τους φιλάθλους και των 2 ομάδων.
Στο πρώτο ημίχρονο η  Χανιώτικη ομάδα ξεκίνησε πιό δυνατά στα πρώτα λεπτά και εφτασε κοντά στο γκόλ στο 2 με τον Χαλκιαδάκη και στο 4΄με τον Λεό χωρίς αποτέλεσμα . Ο ΟΦΗ κατάφερε να ισσοροπίσει το παιχνίδι και στο 10΄σούτ του Κοέλιο  η μπάλαπροσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ .Στο 31 ο Ξύδας προσπάθησε να πιάσει ενα εντυπωσιακό βον πλανέ μέσσα απο την περιοχή χωρίς αποτέλεσμα.Στο 36΄ο Παπαδόπουλος σταμάτησε συνδιασμό των Μάνο Κοτσιανικούλη αφου επενέβη σωτήρια.Στο 44΄πάλι ο Παπαδόπουλος είπε όχι σε σούτ του Μάνο.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ μπήκε στο γήπεδο πιο αποφασιστικός και στο 60΄σε εκτέλεση φάουλ του Ντίνα η μπάλα πέρασε πάνω απο τα δοκάρια του Παπαδόπουλου.Στο 67΄ο Παπαδόπουλος πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση σε σούττ του Κουτσιανικούλη.Στό 67΄ήρθε το γκόλ για τον ΟΦΗ όταν ο Μάνος πέρασε ασίστ στον Ντίνα και αυτός απόφυγε τον Παπαδόπουλο και έκανε το 0-1. Όπως ήταν φυσικό η ομάδα των Χανίων ανέβηκε γιανα ισσοφαρίσει με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν καινοί χώρι αλλά πότε οι αμυντικοί πότε ο Παπαδόπουλος σταματούσαν τις επικύνδυνες αντεπιθέσεις των φιλοξενουμένων.Στο 93΄ο Ξ ύδας δέχθηκε κάθετη μπαλιά μέσα στην περιοχή από τον Βρετό και με όμορφο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.
Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να κάνουμε για μια ακόμη φορά στον 20χρονο τερματοφύλακα της ομάδας του ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ που ομολογουμένως ήταν εντυπωσιακός



ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Ζιούλης, Αρναούτογλου (88' Αποστολίδης), Σελινιώτακης, Γκίνη (82' Βρεττός), Λεμονής, Χαλκιαδάκης (72' Σάλιακας), Ξύδας, Λέο.
ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Κομεσίδης, Βαφέας, Κοιλιάρας (64' λ.τρ. Μπολάκης), Νάστος, Πουρτουλίδης, Κοέλιο (71' Παπατόλιος), Ντίνας (81' Περογαμβράκης), Κουτσιανικούλης, Μάνος
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.