ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ superleague;;;;;


Επιδή πολλά λέγονται περί δήθεν  παραμονής του ΠΛΑΤΑΝΙΑ λόγω μή αδειοδότησης συμμετοχής ομάδων στο προσεχές πρωτάθλημα, σας πληροφορούμε οτι βάσει του αρθρου 4 του καπ περισσότερες πιθανότητες εφ όσον είναι στην πρώτη εξάδα έχει να αγωνιστεί ο ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΚΟΣ παρά ο. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
Αυτό αναφέρει το άρθρο 4 του ΚΑΠ και αν δεν τροποποιηθεί ο σχετικός κανονισμός της ΕΠΟ, τότε θα ξεκινήσει μία νέα... μάχη για την 3η θέση.

Αναλυτικά, το άρθρο 4 παρ. 4 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου αναφέρει:
«Αν μία ή περισσότερες ομάδες που δικαιούται να αγωνιστούν στην Α΄ κατηγορία παραιτηθούν για οποιανδήποτε λόγο από την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα που ακολουθεί ή δεν δηλώσουν συμμετοχή ή δεν λάβουν την απαιτούμενη για την συμμετοχή τους αδειοδότηση, ή αν μία ή περισσότερες από τις δικαιούμενες να προβιβασθούν ομάδες από την Β΄ στην Α΄ Εθνική κατηγορία παραιτηθούν για οποιανδήποτε λόγο από την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα που ακολουθεί ή δεν δηλώσουν συμμετοχή ή δεν λάβουν την απαιτούμενη για την συμμετοχή τους αδειοδότηση, τότε το δικαίωμα για προβιβασμό αποκτούν οι αμέσως επόμενες στην βαθμολογική κατάταξη ομάδες της Β΄ κατηγορίας (με την σειρά κατάταξης) και μέχρι την 6η στην σειρά του πίνακα, εφόσον έχουν αδειοδοτηθεί κατάλληλα για το πρωτάθλημα αυτό.
Αν και μετά την εξάντληση της 6ης στην σειρά του πίνακα βαθμολογίας της Β΄ Εθνικής κατηγορίας, ο αριθμός των προβλεπόμενων ομάδων δεν έχει καλυφθεί, τότε αποκτούν το δικαίωμα οι υποβιβασθείσες από την Α΄ κατηγορία ομάδες, να παραμείνουν σε αυτήν (με την σειρά κατάταξης στον βαθμολογικό πίνακα) ώσπου να συμπληρωθεί ο προβλεπόμενος από την προκήρυξη αριθμός ομάδων».
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.