Έλληνες στρατιωτικοί: Αισιόδοξα μηνύματα των δικηγόρων


Με ψυχραιμία αναλύουν στο ελληνικό πεντάγωνο τα μηνύματα αισιοδοξίας που φέρονται να εκπέμπουν τις τελευταίες ώρες οι δικηγόροι των δυο στρατιωτικών σύμφωνα με τα οποία ανοίγει ένα παράθυρο ελπίδας για την απελευθέρωση με περιοριστικούς όρους των στελεχών του Στρατού Ξηράς. 

Είναι σαφές ότι μια τέτοια έκβαση στο πρώτο και βασικό ζητούμενο για την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία είναι πέρα από καλοδεχούμενη ωστόσο δεν παραγνωρίζεται το γεγονός ότι οι τουρκικές αρχές επιλέγουν ανάλογα με την συγκυρία να ανεβάσουν ή να κατεβάσουν τους τόνους της έντασης. Υπενθύμιζαν άλλωστε την πρόσφατη διαρροή με τα κινητά τηλέφωνα και τη δήθεν ύπαρξη στρατιωτικών σχεδιαγραμμάτων σε ένα από αυτό, παρότι ο έλεγχος στις συσκευές έχει ολοκληρωθεί παρουσία και του Έλληνα ειδικού εμπειρογνώμονα. 

Σε κάθε περίπτωση η προετοιμασία για το ορόσημο της 30ης Μαρτίου συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς καθώς από τα αποτελέσματα στο ραντεβού των δυο νομικών εκπροσώπων με τον Γενικό Εισαγγελέα θα εξαρτηθεί και η τύχη του αιτήματος αποφυλάκισης που θα υποβληθεί στις 5 Απρίλιου.
onalert.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.