Παραιτήθηκε ο γνωστός δημοσιογράφος Γιάννης Ράνιος από την ομάδα της Σπάρτης

ΤΕΛΟΣ ο... αόρατος σύμβουλος επικοινωνίας της ΠΑΕ Σπάρτη!

Το ότι η Σπάρτη είχε... σύμβουλο επικοινωνίας (sic) και μάλιστα εργάζεται στην κρατική παρακαλώ τηλεόραση (ΕΡΤ - αλήθεια, επιτρέπεται αυτό;)δημοσιογράφο κ. Γιάννη Ράνιο.
τώρα εξηγούνται οι προνομιακές  Τηλεοπτικές μεταδόσεις από την ΕΡΤ3 της  ΣΠΑΡΤΗΣ
Έπρεπε να παραιτηθεί για να γίνει ευραίως γνωστο
Αναλυτικά, λοιπόν,  η σχετική ανακοίνωση της Σπάρτης:
«Αποχώρησε για προσωπικούς λόγους από την ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ο σύμβουλος επικοινωνίας, δημοσιογράφος κ. Γιάννης Ράνιος. Την απόφασή του αυτή γνωστοποίησε σήμερα το απόγευμα. Η ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ τον ευχαριστεί για την ουσιαστική και άψογη συνεργασία τόσο με τη διοίκησή της όσο και με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Του εύχεται δε, καλή συνέχεια και επίτευξη όλων των προσδοκιών του».
Παράλληλα, η ΠΑΕ των Λακώνων ευχαρίστησε τους ιδιοκτήτες ψησταριάς στη Βούλα, για το γεύμα που παρέθεσαν στην ομάδα τους και σε εκείνη της Εθνικής Ενόπλων σε μεταξύ τους αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα.
«Αμέσως μετά το φιλανθρωπικό φιλικό μεταξύ της Σπάρτης και της Εθνικής Ενόπλων στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης τα μέλη της Εθνικής γευμάτισαν στη Ψησταριά της Βούλας. Το γεύμα ήταν μια προσφορά της οικογένειας Ιατρού, ιδιοκτητών της Ψησταριάς που αποτελούν εδώ και χρόνια μόνιμους στυλοβάτες των προσπαθειών της Α.Ε. Σπάρτης».
Μάλιστα... 
Αγωνιστικά τώρα, η ΑΕΣ ειναι πανέτοιμη για το κρισιμο παιχνιδι του Σαββαττου με τον Κισσαμικό στην πρωτεύουσα της Λακωνία μας. Η ομάδα του Μάρκου Στεφανίδη ζητάει την στήριξη του φιλαθλου κοσμου του σε αυτό το ματς, όπου  μονη απουσια της θα ειναι αυτή του Βοσνακιδη.
με πληροφορίες απο sportstonoto.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.