Στους ευνοημένους -φωτογραφικής- διάταξης για τους συνταξιούχους της ΤτΕ ο Μ. Μπαλαούρας

Στους ευνοημένους -φωτογραφικής- διάταξης για τους συνταξιούχους της ΤτΕ ο Μ. Μπαλαούρας, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv
Αυτός ο σύντροφος, ο Μακης Μπαλαούρας, ειναι ο κομμουνιστης που έλεγε οτι οι δολοφόνοι της 17 Ν, εμπνέονται απο..."ανθρωπιστικά ιδεώδη". Ο ίδιος ηταν επι δεκαετιες βολεμένος Συνδικαλιστης στην Τραπεζα της Ελλάδας. Πήρε μεγαλη σύνταξη. Πήρε "κοινωνικο μερισμα", όντας βουλευτής. Και τωρα με φωτογραφική διάταξη του υφυπουργού Πετροπουλου, εξαιρείται απο την περικοπή των συντάξεων που ισχύει για ολους τους συνταξιουχους, που εργάζονται. Απίστευτα προνόμια στους βολεμένους της κομματικής νομενκλατούρας των Συριζανελ. Ηταν αδικο, εγινε πραξη απο την ΠΦΑ!

Στην εν λόγω τροπολογία αναφέρεται ότι «εξαιρούνται από την περικοπή ή την πλήρη αναστολή της σύνταξης, οι συνταξιούχοι της Τραπέζης της Ελλάδας, οι οποίοι, ανεξάρτητα από το χρονικό σημείο ανάληψης εργασίας μετά τη συνταξιοδότηση, καταλαμβάνονται από τις προϋπάρχουσες του άρθρου 20 του Ν. 2387/2016 ρυθμίσεις για την απασχόληση των συνταξιούχων».
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.