Τέλος στο νικηφόρο σερί του ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ στο Αλκαζάρ

ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ
Τέλος στο νικηφόρο σερί 5 αγώνων της ομάδας του ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ μπήκε στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του Αλκαζάρ, με τον Απόλλωνα Λάρισας να επικρατεί με 2-0, στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 16η αγωνιστική.
Η ομάδα μας δεν είχε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και δέχθηκε γκολ το οποίο προήλθε από φάουλ (που αμφισβητήθηκε) μόλις στο 11′, με τον Β. Ανδρέου να σκοράρει. Στο 40′ ο Μαυριάς με εκπληκτικό γκολ έκανε το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του ΑΟΧ-Κισσαμικού βελτιώθηκε και υπήρξαν ευκαιρίες για να μπει κάποιο γκολ. Στο 78′ ακυρώθηκε γκολ του Χαλκιαδάκη με υπόδειξη του α’ βοηθού Κελεσίδη για οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης. Δύο γκολ ακυρώθηκαν ως οφσάιντ και για τον Απόλλωνα Λάρισας.
Οι φάσεις του αγώνα 
11′ ΓΚΟΛ: Φάουλ του Μαυριά ο Λαζαρίδης δεν μπορεί να απομακρύνει και ο Β. Ανδρέου με κεφαλιά ανοίγει το σκορ (1-0).
17′ Μπαλιά του Χαλκιαδάκη στον Λέο, που “πατάει” περιοχή αλλά του κλείνει το πεδίο ο Κουρτεσιώτης και ο Παϊτέρης βγαίνει από την εστία του και μπλοκάρει την μπάλα.
26′ Ο Χαλκιαδάκης πασάρει στον Σελινιωτάκη, το σουτ του οποίου μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα ο Παϊτέρης.32′ Πάσα του Ξύδα στον Γκίνη, το σουτ του οποίου φεύγει εκτός εστίας.
33′ Σέντρα του Κακάμη πλασέ στην κίνηση του Μαυριά και σπουδαία επέμβαση του Λαζαρίδη, που αποκρούει σε κόρνερ. 
38′ Πάσα του Παπαζαχαρία στον Καρακατσάνη που με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.
40′ ΓΚΟΛ: Ο Μαυριάς με ασύλληπτο σουτ από μακρινή απόσταση κάνει το 2-0.
50′ Ατομική ενέργεια του Χαλκιαδάκη και σέντρα για τον Λέο, ο Παϊτέρης παρεμβάλλεται και διώχνει με το χέρι.
51′ Μπαλιά του Τσιλούλη σουτ στην κίνηση του Μαυριά η μπάλα ψηλά άουτ.
60′ Απίστευτη ευκαιρία από γύρισμα του Β. Ανδρέου προς τα πίσω ο Χαλκιαδάκης βρέθηκε στην πορεία της μπάλας αλλά το σουτ του κατέληξε στην “αγκαλιά” του Παϊτέρη.
62′ Ο Ζιούλης προωθείται και παίζει το “1-2” με τον Ξύδα αλλά από πλάγια θέση δεν μπορεί να πλασάρει όπως θα ήθελε με την μπάλα να καταλήγει εκτός εστίας.69′ Μεγάλη ευκαιρία με τον Χαλκιαδάκη που πλασάρει από κοντά η μπάλα φαίνεται να βρίσκει στον Ανδρέου αλλά ο ρέφερι καταλογίζει άουτ.
76′ Προσπάθεια του Μαυριά και γύρισμα στον Σουλίδη, που από κοντά πλασάρει άουτ.
78′ Φάουλ του Σάλιακα η μπάλα βρίσκει στο τείχος ο Παντελάκης δεν μπορεί να τη βρει και τη στέλνει στα δίχτυα ο Χαλκιαδάκης, με τον βοηθό Κελεσίδη να σηκώνει τη σημαία του για οφσάιντ.
85′ Σουτ του Σελινιωτάκη η μπάλα αρκετά έξω από την εστία.
Διαιτητής: Βρέσκας (ΕΠΣ Ημαθίας)
Βοηθοί: Κελεσίδης (ΕΠΣ Ημαθίας)-Δημόπουλος (ΕΠΣ Φλώρινας)
4ος διαιτητής: Θεοδωρόπουλος (ΕΠΣ Φλώρινας)
Κίτρινες κάρτες: Χατζής (49′), Αγρόδημος (66′), Ζιούλης (85′), Σάλιακας (90+1′)
Απόλλων Λάρισας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Κακάμης (74′ λ.τρ. Ιβανίδης), Παπαζαχαρίας, Β. Ανδρέου, Κουρτεσιώτης (90+1′ Δημολιός), Αγρόδημος, Χατζής, Μαυριάς, Τσιλούλης, Κανούλας, Καρακατσάνης (67′ Σουλίδης).
ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Σάλιακας, Παντελάκης, Ζιούλης, Φουάσης, Σελινιωτάκης, Γκίνη (77′ Τασιούλης), Ξύδας, Αποστολίδης, Χαλκιαδάκης, Λέο (61′ Νικόλτσης).

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.