Πακιστανός μαχαίρωσε Βρετανό και βίασε τη γυναίκα του στην Κέρκυρα

Πακιστανός μαχαίρωσε Βρετανό και βίασε τη γυναίκα του στην Κέρκυρα
Απίστευτη φρίκη τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Κέρκυρα. Ενας 30χρονος Πακιστανός κατάφερε αρχικά τρεις μαχαιριές κατάφερε σε 50χρονο Βρετανό, μόνιμο κάτοικο Κέρκυρας και στη συνέχεια βίασε την 29χρονη σύντροφό του.
Το γεγονός συνέβη στο σπίτι του Βρετανού, στην περιοχή Άνω Κορακιάνα. Ο καβγάς ανάμεσα στους δύο άνδρες ξέσπασε για προσωπικούς λόγους και τότε ο 30χρονος Πακιστανός πήρε ένα κουζινομάχαιρο και κατάφερε τρεις σοβαρές μαχαιριές, στον άτυχο 50χρονο Βρετανό.

Ο 30χρονος Πακιστανός δεν έμεινε μόνο στο μαχαίρωμα του συζύγου, αφού μετά βίασε τη σύντροφο του. Όπως είπε στους αστυνομικούς που κατάφεραν να τον συλλάβουν δεν μπορούσε να ανεχτεί ότι η 29χρονη Βρετανίδα φίλη του τον εγκατέλειψε γι’ αυτόν. Αφού τον τραυμάτισε βαρύτατα, χτύπησε την κοπέλα και όταν εξουδετέρωσε κάθε αντίδρασή της, την βίασε!
Το χρονικό της υπόθεσης στην Κέρκυρα
Μετά το συμβάν, ο Πακιστανός τράπηκε σε φυγή, ενώ αιμόφυρτος ο Βρετανός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κέρκυρας. Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες, φέρεται ότι «μήλον της έριδος» του καυγά αποτέλεσε μία γυναίκα, σύντροφός του Βρετανού που μεταφέρθηκε και αυτή στο Νοσοκομείο με πολλαπλούς μώλωπες και εκδορές.
Ο αλλοδαπός, τα στοιχεία του οποίου ήταν γνωστά καθώς είχε συλληφθεί στο παρελθόν για ναρκωτικά, συνελήφθη από τους άνδρες της Ασφάλειας το μεσημέρι της Δευτέρας ύστερα από εκτεταμένη επιχείρηση.
Βάσει του πορίσματος των γιατρών του Γενικού νοσοκομείου όπου μεταφέρθηκαν ο 50χρονος Βρετανός και η φίλη του, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κέρκυρας του άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, βιασμό και παράνομη οπλοχρησία
corfutvnews.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.