Ο ΟΦΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ 50000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΡΑΝΤΙ

ΟΦΗ: Η ΕΠΟ δικαίωσε τον Ράντι της Σπάρτης για 50.000 ευρώ...
 Το ποσό των 46.291.99 ευρώ επιδίκασε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ στον Ράντι (πλέον παίζει βέβαια στην Σπάρτη - το... νου σου Δημήτρη Νικόλαρε), ο οποίος είχε καταθέσει προσφυγή  στον ΟΦΗ, ωστόσο απέρριψε το αίτημά του για απαγόρευση μεταγραφών.
Η διοικούσα επιτροπή έχει πλέον ένα σημαντικό πρόβλημα για να λύσει.
Αναλυτικά η απόφαση:
Κατά την τελευταία του συνεδρίαση το Διαιτητικό Δικαστήριο έλαβε την ακόλουθη απόφαση, αναφορικά με την προσφυγή του ποδοσφαιριστή Ίμπαν Ιγιάνκγα Τραβιέσο κατά της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και την έφεση της ΠΑΕ:
Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση. Εξαφανίζει την υπ’ αριθ. 474/2017 απόφαση της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ. Κρατεί την υπόθεση και δικάζει επί της προσφυγής. Θεωρεί την προσφυγή ως μηδέποτε ασκηθείσα, κατά το αίτημά της περί επιβολής στην καθ ής απαγόρευσης μετεγγραφών ποδοσφαιριστών για δύο μετεγγραφικές περιόδους.
Δέχεται, κατά τα λοιπά, την προσφυγή. Αναγνωρίζει ότι η από 25.8.2016 σύμβαση μεταξύ των διαδίκων λύθηκε, με αποκλειστική υπαιτιότητα της καθ’ ής, στις 6.7.2017.
Υποχρεώνει την καθ’ ής να καταβάλει στον αιτούντα το ποσό των 46.291.99 ευρώ, με το νόμιμο τόκο υπερημερίας μέχρις εξοφλήσεως
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.