ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ 3 ΒΑΘΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ!!!

Αφαιρέθηκαν οριστικά 3 βαθμοί από τη ΒΕΡΟΙΑ!!!
Για... σκοπέλους που ξεπεράστηκαν μιλούσαν από το βράδυ της Πέμπτης (15/02) στη Βέροια, όμως η πραγματικότητα αποδείχτηκε τελείως διαφορετική. Συγκεκριμένα, η διοργανώτρια αφαίρεσε τρεις βαθμούς για οφειλές στον Αντόνιο Τομάς Γκονζάλες και αυτοί πλέον δεν επιστρέφονται... Έτσι, την τοποθέτησε στη 17η θέση με 11 βαθμούς, μία θέση δηλαδή πάνω από τον Αχαρναϊκό!
Οι «κυανέρυθροι» ανέφεραν ότι δεν επρόκειτο να αφαιρεθούν βαθμοί και έκαναν λόγο για διακανονισμό, τόσο με τον Γκονζάλες, όσο και με τον Ρομπέρτο Μπατιόν. Ωστόσο, είναι προφανές ότι συμφωνία δεν επετεύχθη τουλάχιστον με τον πρώτο, με αποτέλεσμα η πρώτη οριστική αφαίρεση να είναι πλέον γεγονός.
Σημειώνεται ότι η προθεσμία για πληρωμή του Μπατιόν λήγει την Παρασκευή (16/02) και αν και αυτός δεν ικανοποιηθεί, τότε την Τρίτη (20/02) η λίγκα θα αφαιρέσει ακόμα τρεις βαθμούς. Στην τρίτη αφαίρεση ακολουθεί αποβολή από το πρωτάθλημα...
Έπειτα από αυτή την εξέλιξη και με δεδομένο ότι αποκλειστικός στόχος ήταν η νίκη κόντρα στον Παναιγιάλειο, κανείς δεν γνωρίζει κατά πόσο θα συνεχιστούν οι προσπάθειες... επιβίωσης της «Βασίλισσας του Βορρά». Εξάλλου, αν η σωτηρία ήταν δύσκολη, τώρα είναι απίθανη και η συνέχεια της Βέροιας στο πρωτάθλημα. Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία και στη φωτογραφία που ακολουθεί την ποινή που ανακοίνωσε η Football League..
kerkidasport.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.