ΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ- ΑΟΧΑΝΙΑ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 2-2

Ένα όμορφο και γεμάτο φάσεις ματς είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι παραβρέθηκαν στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων σήμερα το μεσημέρι, όπου ο Καραϊσκάκης παραχώρησε ισοπαλία με 2-2 κόντρα στην αξιόλογη ομάδα τουΑΟΧανια/ Κισσαμικού. Η πρώτη πολύ καλή στιγμή του ματς ήρθε στο 8’, όταν ο Λουκίνας βρήκε ωραία κάθετα το Δημητριάδη, που τσίμπησε την μπάλα, όμως δεν κατάφερε να τη γυρίσει προς το τέρμα. Δύο λεπτά αργότερα, ήρθε το 1-0 για την αρτινή ομάδα, όταν ο Μακρίδης εκτέλεσε φάουλ, ο Νικολόπουλος πήρε την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα στρώθηκε στο Μακρή, που με νέα καρφωτή κεφαλιά την έστειλε στην γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Λαζαρίδη. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και είχαν ένα καλό σουτ του Σάλιακα στο 16’ που μπλόκαρε δύσκολα ο Μέλκας, ενώ ένα λεπτό μετά, ο Ψιάνος έκανε όμορφη σέντρα στην περιοχή, όμως ο Λαζαρίδης με σωτήρια έξοδο πρόλαβε το Λουκίνα πριν πάρει μόνος την κεφαλιά. Στο 20’, σε φάση διαρκείας στα καρέ του ΑΟΧανια/ Κισσαμικού , η μπάλα στρώθηκε στον Ψιάνο το σουτ του οποίου όμως κόντραρε πριν καταλήξει προς την εστία, ενώ ένα λεπτό μετά ο Αρναούτογλου επιχείρησε σουτ στην κίνηση που έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Μέλκα. Ο Καραϊσκάκης συνέχισε να επιτίθεται, ψάχνοντας και δεύτερο γκολ, καις το 25' οι δύο κεντρικοί αμυντικοί συνδυάστηκαν, με το Νικολόπουλο να υποδέχεται ωραία σέντρα του Χούσου και να γυρίζει στο πέναλτι, όπου ο Καραγιαννίδης γύρισε το σώμα του όμως σούταρε ψηλά. Στο ημίωρο, οι φιλοξενούμενοι σκόραραν κόντρα στη ροή του αγώνα, με το Σάλιακα να εκτελεί κόρνερ, τον Παντελάκη να νικά τους πάντες στον αέρα, και να γράφει το 1-1. Η αρτινή ομάδα ξαναβγήκε στην επίθεση, και στο 37ο λεπτό, ο Χούσος επιχείρησε δυνατό σουτ, με την μπάλα να σκάει στο έδαφος, όμως το Λαζαρίδη να τη συγκρατεί σταθερά. Λίγο πριν την ανάπαυλα χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τ, όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Μακρίδη, η μπάλα έφτασε στο Νικολόπουλο, που με το Λαζαρίδη εξουδετερωμένο πήρε την κεφαλιά προς την εστία, με το Ζιούλη να σταματά σωτήρια την μπάλα κυριολεκτικά πάνω στη γραμμή.
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι απειλησαν πρώτοι στο 47ο λεπτό, όταν ο Ξύδας σούταρε με το αριστερό όμως η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 51ο λεπτό, ήρθε μια φάση που ξεσήκωσε διαμαρτυρίες από την πλευρά των γηπεδούχων, όταν ο Ψιάνος σέντραρε, ο Μακρής στο δεύτερο δοκάρι ετοιμαζόταν να σκοράρει, με το  Μαρκοπουλιώτη να φαίνεται να τον κρατά και να τον ανατρέπει, όμως το διαιτητή Σελίμο να δείχνει «παίζετε». Στο 59’, ήρθε ένα από τα γκολ της χρονιάς στην κατηγορία, με το Νίκο Παπανίκου, να επιχειρεί φανταστικό σουτ από τα 30 μέτρα, και την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα, ακριβώς στο «παραθυράκι» του Λαζαρίδη, σε ένα πραγματικά απίθανο τέρμα, που έδωσε ξανά το προβάδισμα στους παίκτες του Σάκη Παπαβασιλείου. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και άγγιξαν την ισοφάριση σε δύο περιπτώσεις, αρχικά στο 62' με πλασέ του Σάλιακα που έφυγε μόλις άουτ, καθώς και δύο λεπτά αργότερα, όταν ο Σάλιακας βρήκε με εξαιρετική μπαλιά το νεοεισελθόντα Αποστολίδη, που έκανε το μπάσιμο στην περιοχή και το πλασέ, όμως η μπάλα πέρασε λίγο εκτός εστίας. Ο Κισσαμικός συνέχισε να πιέζει και στο 77ο λεπτό, δυνατό σουτ του Σελινιωτάκη μπλόκαρε ο Μέλκας. Ο Καραϊσκάκης έβρισκε χώρο στην κόντρα και δύο λεπτά μετά, ο Κυριάκης μοίρασε στο Λουκίνα, που άργησε να τελειώσει τη φάση και κόπηκε. Στο 84ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι μετέτρεψαν την πίεσή τους σε γκολ, όταν σε διαγώνιο σουτ του Σεληνιωτάκη, ο Νικολόπουλος παρενεβλήθη με προβολή, στέλνοντας άθελά του την μπάλα στα δίχτυα του Μέλκα, για το 2-2. Η νεανική ομάδα του  ΑΟΧανια/ Κισσαμικού έδειχνε ακούραστη στο γήπεδο και έψαξε και τρίτο γκολ, με τον ασταμάτητο Αποστολίδη, που δημιούργησε πολλά προβλήματα με την είσοδό του, να μοιράζει στο Σάλιακα, που σούταρε διαγώνια δίπλα από την εστία του Μέλκα. Ο Καραϊσκάκης έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει εκ νέου του προβάδισμα, όταν σε γύρισμα του Κυριάκη στο 87’, ο Λουκίνας έκανε την προβολή, με το Λαζαρίδη να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ. Τα τελευταία λεπτά έφυγαν χωρίς τη μεγάλη φάση, με το ισόπαλο αποτέλεσμα να παραμένει για τις δύο ομάδες, που αμφότερες θα μπορούσαν βάσει ευκαιριών να πάρουν το τρίποντο.
Γκολ : Μακρής 10’, Παπανίκου 59' / Παντελάκης 30’, Νικολόπουλος (αυτ.) 84'
Κίτρινες : Λουκίνας, Χούσος, Παπανίκου, Μακρής, Θεολόγου, Καραγιαννίδης / Σελινιωτάκης
Κόκκινες : -
Διαιτητής : Σελίμος Σπύρος (Λακωνίας)  Βοηθοί : Καλαμπόκης Κων/νος (Αιτ/νιας) - Θανασιάς Θανάσης (Ηπείρου)  4ος : Τάσης Γιώργος (Ηπείρου)
Καραϊσκάκης (Παπαβασιλείου) : Μέλκας, Παπανίκου, Θεολόγου, Καραγιαννίδης, Νικολόπουλος, Χούσος, Ψιάνος (85’ Ευαγγέλου), Μακρής, Λουκίνας, Δημητριάδης (58’ Κυριάκης), Μακρίδης (58’ Ρανγκέλοφ)
ΑΟΧ Κισσαμικός (Πετράκης) :  Λαζαρίδη, Τόλι, Αρναούτογλου, Μαρκοπουλιώτης (64’ Αποστολίδης), Παντελάκης, Σελινιωτάκης, Σάλιακας, Ζιούλης, Χαλκιαδάκης (84’ Νικόλτσης), Λεμονής, Ξύδας (90’ Γκίνη)
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.