«Όχι» από το Υπουργείο σε ανταλλαγή για το στρατόπεδο Μαρκοπούλου

«Η ανταλλαγή είναι κάτι που δεν γίνεται αποδεκτό από το Υπουργείο» διεμήνυσε ο Δήμαρχος Χανίων, όταν ρωτήθηκε από παρατάξεις της μειοψηφίας για τις εξελίξεις στο θέμα του στρατοπέδου Μαρκοπούλου που αποκάλυψαν τα Χανιώτικα Νέα.
Για την πιθανότητα λειτουργίας κέντρου νεοσυλλέκτων στο Μαρκοπούλου, ο Δήμαρχος ανέφερε πως αυτό είναι πιθανό, ωστόσο δεν εμποδίζει τα σχέδια της παραχώρησης, καθώς δεν πρόκειται να καταλαμβάνει περισσότερο από 20% από την συνολική έκταση του στρατοπέδου.
Ωστόσο, στην απάντησή του ανέφερε πως το στρατόπεδο παραμένει ενεργό και ως ενεργό στρατόπεδο έχει αποτυπωθεί στο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο. Ανέφερε ακόμη πως παραμένει αισιόδοξος και ότι θα πρέπει να αναζητηθεί με το Υπουργείο Άμυνας κάποια κοινώς αποδεκτή λύση καθώς η οποιαδήποτε ανταλλαγή είναι κάτι που δεν γίνεται αποδεκτό.
Νωρίτερα, η «Πρωτοβουλία Πολιτών» είχε ζητήσει ενημέρωση για το θέμα, προτείνοντας μάλιστα να γίνει ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου αποκλειστικά για αυτό.
zarpanews.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.