ΣΙΦΟΥΝΑΣ Ο ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ ΝΙΚΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΜΕ 4-0


ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ
Σάν σίφουνας πέρασε ο ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ από το ΑΊΓΙΟ που παρά το βαρύ τερέν  λόγω βροχής  επαιξε όμορφο ποδόσφαιρο και νίκησε τον Παναιγιάλειο των χιλιάδων προβλημάτων με   4-0               Μόλις στό 4΄ο Αποστολόπουλος βγήκε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα έσπρωξε την μπάλα στα ανυπεράσπιστα δύχτια. Στο 26΄ο Σάλιακας με δυνατό σούτ έξω από την περιοχή διπολασίασε τα τέρματα για τον ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ γιανα έρθουμε στο δίλεπτο 55΄-57΄ πού  Παντελάκης με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνρερ έκανε το 3-0 και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο
Αποστολόπουλος έκανε το 4-0 και 2 τα προσωπικά του τέρματα.
Μετά το 4-0 η Χανιώτικη ομάδα έκανε συντήρηση δυνάμεων.
Από την ομάδα του ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ χωρίς να υστερήσει κανείς τα εύσημα θα δώσουμε στον Μανώλη Σάλιακα που δείχνει να εξελίσεται σε ηγετική μορφή και στον Αποστολόπουλο.
Παναιγιάλειος (Αλέξης Σπυρόπουλος): Αθανασίου, Ρέλλας (74′ Ντέμο), Σμίλτος, Κοντοχρήστος, Βλάχος, Γκούμας (46′ Κόκκορης), Καζναφέρης, Γκούφας (54′ Μπρους), Γαβριηλίδης, Σταματής, Σκαρτσίλας.
ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι (62′ Ξύδας), Παντελάκης, Ζιούλης, Σερβιλάκης, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Αποστολίδης, Σάλιακας (85′ Μαρκοπουλιώτης), Χαλκιαδάκης, Λέο (71′ Νικόλτσης).
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.