Έφυγε από την ζωή ο Παναγιώτης Κλάδος

KLADOS
Το πρωί της Κυριακής έφυγε στα 76 του χρόνια μετά από μάχη με την επάρατο νόσο ο Χανιώτης δικηγόρος, αγωνιστής της αντίστασης κατά της χούντας Παναγιώτης Κλάδος.
Ο Παναγιώτης Κλάδος είχε υπηρετήσει την αυτοδιοίκηση ως διορισμένος Νομάρχης Ρεθύμνου, ήταν εκλεγμένος νομαρχιακός σύμβουλος καθώς στις εκλογές του 1998 είχε διεκδικήσει τη θέση του Νομάρχη Χανίων, ενώ είχε υπηρετήσει από διάφορες θέσεις το Δικηγορικό σώμα.
«Ο Παναγιώτης ήταν αξιολογότατο μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου. Άσκησε τη μάχιμη δικηγορία για 40 χρόνια με αξιόλογη παρουσία ως λειτουργός των δικαστηρίων. Ο Παναγιώτης Κλάδος ήταν από τους σημαντικότερους αγωνιστές και κατά τη διάρκεια της δικτατορίας και στη συνέχεια ένας από τους αγωνιστές πολιτευτές της Δημοκρατικής παράταξης . Αγωνίσθηκε σθεναρά για το πολιτικό ιδεώδες. Λειτούργησε αγωνιστικά και ενωτκιά σε όλες τις μάχες του Δικηγορικού Συλλόγου στο παρελθόν. 
haniotika-nea
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.