ΟΦΗ Τσάλος: «Όποιος θέλει την ομάδα να έρθει να την πάρει»

Τσάλος: «Όποιος θέλει την ομάδα να έρθει να την πάρει»
Την παρακάτω γραπτή δήλωση-επιστολή έδωσε στη δημοσιότητα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος:
«Με αφορμή τις ανακοινώσεις – παραιτήσεις των κυρίων Κουμαντάκη – Ορφανάκη και τα όσα αναφέρθησαν σε μια περίοδο που προσπαθούμε να βρούμε το δρόμο μας, όταν άλλοι ξεκινούσαν τον σχεδιασμό τους, 2 μήνες πριν από εμάς, εάν δεν είχαμε μπει εμείς μπροστά, ξέρουμε ότι αυτή τη στιγμή δεν θα υπήρχε ομάδα και το ξέρει όλο το ποδοσφαιρικό Ηράκλειο. Το πιο σημαντικό από όλα ήταν ότι όταν αναλάβαμε, επέμεινα να γραφτεί στα πρακτικά ότι το χρέος της ομάδος ήταν 660.000 ευρώ και αυτό δεν μπορεί να το  αποκρύψει κανείς τώρα.
Δηλώνω λοπον τα εξής: Την Παρασκευή θα γίνει συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα μιλήσω με ακριβή ποσά, παρουσία του λογιστή και του νομικού Συμβούλου.
Επειδή οι αφορμές για να «πηδούν» οι «γνωστοί – άγνωστοι» από το καράβι» είναι πολλές, πριν βγάλω αυτή την ανακοίνωση, πρώτα προσπάθησα τηλεφωνικά να επικοινωνήσω με 14 μετόχους και ούτε ένας δεν έπιασε το τηλέφωνο να μου μιλήσει. Δεν απάντησε κανείς στις κλήσεις που τους έκανα από το κινητό μου.
Όποιος θέλει την ομάδα να έρθει να την πάρει. Να μπει μπροστά και εγώ θα τον βοηθήσω.
Επειδή όμως δεν θα έρθετε, παρά μόνο θα κάθεστε να το «παίζετε» σωτήρες πάνω στα όνειρα του κόσμου, σας προκαλώ.
Αν έχετε κότσια, ελάτε να αναλάβετε. Σταματήστε να κοροϊδεύετε τον κόσμο και ελάτε να πληρώσετε αυτά που χρωστάτε.
athleticradio.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.