Ο Αντώνης Ροκάκης νέος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων

Ολοκληρώθηκε νωρίς το βράδυ της Δευτέρας, με την ανάδειξη  νέου προέδρου,  ανατροπή στα ποσοστά των συνδυασμών αλλά χωρίς να "κλειδώσει" αυτοδυναμία,  η επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων των εκλογών του ΕΒΕΧ, ύστερα από την απόφαση της Εκλογικής Επιτροπής και έπειτα από το σχετικό αίτημα του συνδυασμού του Α.Ροκάκη, να υπολογιστούν τα ποσοστά των συνδυασμών επί των εγκύρων ψηφοδελτίων και όχι επί του συνόλου των ψήφων, με βάσει τις οποίες είχαν ανακοινωθεί τα αποτελέσματα την περασμένη Πέμπτη.
Ύστερα από την επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων, ακυρώθηκαν δυο ψηφοδέλτια από τον συνδυασμό του Γ. Μαργαρώνη και ένα από το συνδυασμό του Α.Ροκάκη, ανατρέποντας τα ποσοστά των συνδυασμών, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να συγκεντρώσει ποσοστό 50%.
Έτσι με τα νέα δεδομένα, ο Αντώνης Ροκάκης ανακηρύσσεται πρόεδρος του ΕΒΕΧ, χωρίς ωστόσο να συγκεντρώνει αυτοδυναμία, από την οποία απέχει ακόμη 22 ψήφους.
Όσον αφορά την κατανομή των εδρών, το τοπίο παραμένει θολό, όσον αφορά το αν θα υπάρξει μεταβολή στις έδρες και αναμένεται η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από την Εκλογική Επιτροπή, το πρωί της Τρίτης
./flashnews.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.