Οι δρόμοι του “αγοραίου” έρωτα στο Ηράκλειο

erotas1
Η αναζήτηση του αγοραίου έρωτα στην Ελλάδα του 2017, που σε λίγες ημέρες μας αποχαιρετά, καλά κρατεί με άνδρες κάθε ηλικίας να ψάχνουν για πρόσκαιρη ικανοποίηση και γυναίκες διαφόρων εθνικοτήτων να “προσφέρουν” το σώμα τους, βορά στις επιθυμίες κάθε περαστικού έναντι μικρής ή μεγάλης χρηματικής αμοιβής.
Το ίδιο συμβαίνει και στην πόλη του Ηρακλείου με νεαρές γυναίκες, είτε αλλοδαπές είτε ντόπιες να επιλέγουν το αρχαιότερο των επαγγελμάτων για να βγάλουν τα προς το ζην και να μπορέσουν να επιβιώσουν.
Μετά τα μεσάνυχτα και όταν τα φώτα της πόλης ανάβουν, οι γυναίκες αυτές “πιάνουν” δουλειά, βρίσκονται σε διάφορα σημεία της ευρύτερης περιοχής του Ηρακλείου και περιμένουν τους πελάτες τους.
Οι πιάτσες του “πληρωμένου” έρωτα
Στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, στο ύψος του λιμανιού, αλλά και μερικά μέτρα παρακάτω, έξω από το Παγκρήτιο Στάδιο, είναι κάποια από τα σημεία, που γυναίκες στέκονται στο δρόμο, αναζητώντας την πελατεία τους, που θα τις οδηγήσει σε κάποιο ξενοδοχείο ή άλλου είδους κατάλυμα, για λίγες στιγμές πρόσκαιρης ικανοποίησης.
Υπάρχουν όμως κι αυτές, που δε βγαίνουν στο δρόμο, αλλά περιμένουν στα σπίτια με το κόκκινο φως στην παραλιακή λεωφόρο και στην περιοχή της Αμουδάρας, οι οποίες προσφέρουν το κορμί τους σε όποιον χτυπήσει την πόρτα τους… για λίγα ευρώ.
Το προφίλ των γυναικών
Οι γυναίκες που βρίσκονται στο νησί μας και επιλέγουν το επάγγελμα αυτό για να ζήσουν, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ως επί το πλείστον αλλοδαπές, χωρίς όμως να λείπουν ανάμεσα τους και οι Ελληνίδες.
erotas3
Νεαρές γυναίκες από Βουλγαρία, Ρουμανία, Ρωσία, αλλά ακόμη και Αφρικανές έφυγαν από τις χώρες τους, αναζητώντας μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή τους, καταλήγοντας όμως να “πουλάνε” το κορμί τους για να μπορέσουν να ζήσουν, ενώ λιγότερες είναι οι Ελληνίδες, οι οποίες έχουν έρθει από διάφορα μέρη της Ελλάδος και “δραστηριοποιούνται” στην Κρήτη.
Οι περισσότερες είναι γυναίκες, 18 μέχρι 25 ετών, ακόμη και φοιτήτριες, με τις μικρότερες από αυτές, να γίνονται “περιζήτητες” από τους υποψήφιους πελάτες, έναντι βέβαια μεγαλύτερης αμοιβής.
Το “χρηματιστήριο” του έρωτα
Οι συνευρέσεις των γυναικών με τους πελάτες τους έχουν συγκεκριμένη χρονική διάρκεια, γιατί δεν πρέπει ούτε ένα λεπτό να πάει χαμένο και… το νυχτοκάματο πρέπει να βγει.
gynaikes
Η “ταρίφα” κυμαίνεται από 10 μέχρι και 40 ευρώ ανάλογα με την ηλικία, την εθνικότητα, την εξωτερική εμφάνιση, αλλά και τις “υπηρεσίες” που προσφέρει η καθεμία.
Σημαντική θέση στον κόσμο του αγοραίου έρωτα καταλαμβάνουν και οι γυναίκες, οι λεγόμενες συνοδοί πολυτελείας, που βρίσκουν την πελατεία τους μέσω γραφείων ή και αγγελιών, με τις ίδιες να έρχονται στην Κρήτη από διάφορες περιοχές της χώρας, έναντι αδράς αμοιβής, που φτάνει ακόμη και σε τετραψήφιο αριθμό.
cretapost.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.