ΑΟ Χανιά/Κισσαμικός,-Πανσεραικός 2-0

Xalkiadakis Goal1
Το νεανικό σύνολο του Γιώργου Πετράκη είχε υπομονή στο παιχνίδι του, έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με τους Λέο (4') και Χαλκιαδάκη (41') και τελικά "βρήκε" το γκολ το δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 60' όταν συνεργάστηκαν οι δύο επιθετικοί του. Ο Λέο με την 5η του ασίστ στο πρωτάθλημα έδωσε την ευκαιρία στον Χαλκιαδάκη να πετύχει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΑΟΧ/Κισσαμικού.
Προς το τέλος του αγώνα ο Πανσερραϊκός πήγε να δώσει… δραματικό τόνο, έχοντας δοκάρι στο 84' με τον Στέβιτς. Δύο λεπτά αργότερα όμως ο Ντάγκρας… τρύπωσε στην αντίπαλη άμυνα και πλάσαρε ιδανικά για το 2-0.
Οι φάσεις του αγώνα
3' Πάσα του Ρούτση στον Πόζογλου, το σουτ του οποίου καταλήγει αρκετά έξω από την εστία.
4' Σπουδαία ευκαιρία για το 1-0. Κόρνερ του Αποστολίδη, ο Ρίστιτς διώχνει, η μπάλα φτάνει στον Λέο που σουτάρει για να διώξει στη γραμμή ο Ιωαννίδης.

9' Σουτ του Γκούρτσα έξω από την περιοχή μπλοκάρει εύκολα ο Λαζαρίδης.25' Σουτ του Βρεττού μπλόκαρε ο Ρίστιτς.34' Πάσα του Λεμονή στον Βρεττό, στο σουτ του οποίου η μπάλα φεύγει μακριά από την εστία.
41' Μεγάλη ευκαιρία για το 1-0. Ο Βρεττός βγάζει μόνο του στην πλάτη της άμυνας τον Χαλκιαδάκη, που πλασάρει για να αποκρούσει δύσκολα ο Ρίστιτς.
48' Ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό. Σέντρα του Πόζογλου, ο Γκούρτσας από κοντά πλασάρει άουτ.56' Ατομική ενέργεια του Λέο, που μπαίνει περιοχή και προσπαθεί να πλασάρει υπό την πίεση δύο αμυντικών, αλλά ο Ρίστιτς βγαίνει από την εστία του και μπλοκάρει. 58' Σέντρα του Βρεττού ο Στέβιτς με κεφαλιά λίγο... έλειψε να πετύχει αυτογκόλ.60' ΓΚΟΛ: Από σέντρα του Λέο ο Χαλκιαδάκης από κοντά με κεφαλιά σκοράρει για το 1-0.71' Φάουλ του Βρεττού, πρώτη κεφαλιά από τον Γκίνη, δεύτερη από τον Παντελάκη, ο Ρίστιτς μπλοκάρει.75' Απίστευτη ευκαιρία. Από σέντρα του Σάλιακα ο Λέο από κοντινή απόσταση με πλασέ στην κίνηση στέλνει την μπάλα άουτ.84' Από μπαλιά του Ιωαννίδη ο Στέβιτς βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.86' ΓΚΟΛ: Ο Ντάγκρας βγαίνει στην πλάτη της άμυνας και πλασάρει ιδανικά για το 2-0.
Διαιτητής: Δραγάτης (ΕΠΣ Αν. Αττικής)
Βοηθοί: Μήταρης (ΕΠΣ Αν. Αττικής)-Μαυραντωνάκης (ΕΠΣ Ηρακλείου)
4ος διαιτητής: Κουναλάκης (ΕΠΣ Ηρακλείου)
Κίτρινες κάρτες: Τσιμίκας (7'), Βοσκόπουλος (17')
ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι, Παντελάκης, Ζιούλης, Αρναούτογλου, Γκίνη, Λεμονής, Αποστολίδης (68' Σάλιακας), Βρεττός (88' Σελινιωτάκης), Λέο, Χαλκιαδάκης (78' Ντάγκρας).
Πανσερραϊκός (Περικλής Αμανατίδης): Ρίστιτς, Στέβιτς, Τσαμούρης, Βοσκόπουλος, Ιωαννίδης, Παπουτσογιαννόπουλος (76' Σιάκκας), Ρούτσης, Τσιμίκας, Πόζογλου (77' Τζιτζικαλάκης), Δούμτσιος (73' Γκέκας), Γκούρτσας.
athlitiko.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.