Άρχισαν τα όργανα στην Football League Αποχωρεί από το πρωτάθλημα ο Αιγινιακός.

Σκάει «βόμβα» στην Football League με την αποχώρηση ομάδας! (pic)
Αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Football League ο Αιγινιακός. Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της κατερινιώτης ΠΑΕ, Γιάννης Νιώπας, δηλώνει αδυναμία να συνεχίσει μετά από έξι χρόνια παραμονής του στην ηγεσία της διοίκησης του Αιγινιακού και εγκαταλείπει το σύλλογο από τη στιγμή μάλιστα που δεν βρέθηκε κάποιος να στηρίξει την δική του προσπάθεια.
Ο Νιώπας χαρακτήρισε «καμένη γη» το πρωτάθλημα της συγκεκριμένης κατηγορίας, αφού δεν υπάρχουν πλέον έσοδα, ούτε από την λίγκα, ή από άλλα διαφημιστικά κέρδη ή εισιτήρια. Ετσι τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας της Πιερίας δεν του επιτρέπουν να παραμείνει στο τιμόνι και την εγκαταλείπει οριστικά.
Πλέον αυτό που αναμένεται είναι η κατάθεση προσφυγών και η εν συνεχεία αποχώρηση της από το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Β' εθνικής.
onsports.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.