Ελληνίδα μοντέλο συνελήφθη με μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης

Σαν κεραυνός ένα αιθρία έσκασε στην ελληνική σόουμπιζ η είδηση της σύλληψης...
μιας 19χρονης Ελληνίδας που δραστηριοποιείται στο χώρο του μόντελινγκ με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Την είδηση μετέδωσε ηλεκτρονικό μέσο της νότιας Κίνας. Η 19χρονη Ελληνίδα συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονκγ Κονγκ από αστυνομικούς της ασφάλειας του αεροδρομίου.

Η 19χρονη εντοπίστηκε να μεταφέρει 2,6 κιλά κοκαΐνης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο τα οποία βρέθηκαν σε σακίδιο πλάτης που είχε στην κατοχή της.

Η 19χρονη έφτασε στην xώρα της Κίνας μέσω της Αιθιοπίας όπου και ελέγχθηκε από τους υποψιασμένους αστυνομικούς. Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για την μεταφορά αυτή καθώς είναι η τέταρτη κατά σειρά σύλληψη που πραγματοποιείται τις τελευταίες μέρες για την ίδια παράνομη πράξη.

Η 19χρονη καθώς και οι προηγούμενες συλληφθείσες φέρεται να είναι κυκλώματος καρτέλ ναρκωτικών που είχαν σκοπό να γεμίσουν με κοκαΐνη την πόλη του Χονγκ Κονγκ ενόψει της εορταστικής περιόδου.

Τέλος σημειώνεται ότι μέχρις στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα της 19χρονης.

tro-ma-ktiko



Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.